|
|||||||
| Notki |
| tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
|
Mojim zdaniem macie mało satysfakcjonujący dział "Download" prawie nic tam nie ma
Wielki plusem by byuo jak byście dodali nową grafike do tibi albo coś w tą stronek kolejna sprawa dla nie kturych dobry pomysł aby zrobić Chata(Czata) na którym by cały czas pełnił "Warte" jakis modek i by mógl odpowiadać na rózne pytania i sugestie nastepną sprawe kieruje do "Matkusa" (pozdro,i szacunek) aby wytłumaczył dlaczego nie działa jego kanał IRC TU LINK DO IRC`ka no i by to byuo na tyle prosze o komentarze i po raz pierwszy o niezamknięcie mojego tematu ) |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
|
A czego sie spodziewasz w downloadzie? Tibii GG? Macro? IRC chyba wystarcza, nie wiem po co jeszcze do szczescia Czat, a sluzbe tu pelnia moderatorzy i uzytkownicy, tez mozna zadawac pytania i otrzymywac na nie odpowiedzi
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
|
|
|
|
|
#3 | |||||
|
Nikt ważny
|
Cytuj:
2 tak jak mówił matkus; bosal i inni wszystko w swoim czasie... admini pracująnad update całej strony a oni nie żyją tylko tą stronąwięc to trochę potrwa Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
do tego jest forum na którym i tak można znaleść jużodpowiedzi na setki pytań Cytuj:
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|||||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
Bossmanek, skoro masz problem z MIRCem i chcesz zeby Ci ktos pomogl, to napisz przynajmniej jaki masz dokladnie problem. Ja uwazam ze tak latwiej bedzie Ci pomoc.
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
|
ten irc`ek mi sie nie otwiera nie wiem dlaczehgo otwiera sie nowe okno i czekam czekam i nic nic a nic
nie wiem o co chodzi ?( ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nieobecny.
|
emmm, tam trzeba było odpowiedzieć twierdząco przy monicie o instalacje skryptu, a potem cierpliwie czekać.....
|
|
|
|