|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() co robicie jak w tibie wejsc nie mozecie??mi sie niedlugo pacc konczy ale teraz kupuje na 11 miesiecy
![]() ![]() ![]()
Zyjesz tak jak chcesz nikt ci w tym nie ma prawa przeszkodzic......kochasz osobe ktura ciebie tez kocha.......masz wrogów kturzy cie nienawidza i ty ich tez.......uczysz sie kochac a także rozczarowywac........ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() Ja się tak za 50 razem loguje ale to różnie bywa !! zależy od godziny (np. rano) prawie zawsze sie wbijesz za 3-10 razem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja się logoje nie dłużej niż 15minut a sredni czas to 3-7minut
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
![]() |
![]() Ja się loguję nie więcej niż 8 minut i na 70% się w tym czasie zaloguje (ma sie te sposoby) nie używając żadnych pomocniczych narzędzi oprucz myszki i klawiatury
![]() A jezeli nie mogę grać (jak teraz bo mi sie siec popsuła > ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() Ja czytam Forum Tibia.com w tym czasie, jak jest 860+. Jak się zrobi 850-859, to zaczynam się logować. Max 15 min. próbowania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() No więc jak nie moge sie zalogować to gram w jakąś inną grę (o właśnie mi shielding podskoczł 16:14 You advanced in shielding.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Ja tam siedzie na forum tibia.pl albo gram w Europa Universals II lub w Kozaków europejskie boje.
P.S.To mój 200 poust ilesz to pustów mineło zapraszam również na sonde w dziale o wszyski i niczym pod tytułem dzien moderatorów i administratorów.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja jak niemoge sie zalogowac to przegladam forum, siedze na gg, gram w cos, siedze na IRCu (rzadkosc).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Gram w boskie simsy =).
Pisez na blogu nowa notke. Czytam ktorys raz z rzedu pamietniki ksieznizki. Spie, ucze sie ogladam tv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Farciarze z was.
Ja sied zisiaj nie mogłem przez 45 minut ostreg wklepywanie dołłaczyc. No wprawdzie raz sie dołączyłem- ale jakoś trak jakby jako duch bo się ruszyć nie mogęłm, nic otworzyć nie mogłem a kump[le widzieli mnei jako niedostępny ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Ja się często nie mogłem zalogować przes 1,5 h, dłużej nigdy nie próbowałem. Teraz używam tibii proxy, więc w tym czasie np. przeglądam to forum. Zresztą i tak mam szlaban, więc nie gram za często. Ale przed tibią proxy, to po godzinie rezygnowałem i grałem w jakąś zwykła grę.