|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem czy kiedykolwiek tak było, ale słyszałem, że było, więc czemu teraz tak nie jest.
![]() Dlaczego w Tibii prawie nikt nie jest chętny do pomocy i nikomu nie można uffać?! Podobno kiedyś nie było modułu Trade, a mimo tego ludzie handlowali! Nie było skulls, a ludzie masowo się nie zabijali! Teraz bez 'Trade' wszyscy by oszukiwali, a bez skulls zabijali. Wszędzie wszyscy tylko F**k albo K***a! Wszyscy chcą tylko nabijać levele i zdobywać lepsze uzbojenie za wszelką cenę. Ostatnio np. przez ponad pół godziny prosiłem o teleport, chociaż to tylko chwila nikt nie chciał zawracać sobie głow jakimś tam low level. Po jakimś czasie może trochę namlonie wszystkim w depo wysłałem prywatne wiadomości 'teleport me, please', ale nikt się nie zgłosił. Dopiero gdy po jakimś czasie znowu pozosyłałem prywatne wiad zgłosiły się trzy osoby! I dziękuję im bardzo. CO SIĘ STAŁO Z PRAWDZIWĄ TIBIĄ!? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() tzw. rządza pieniadza oraz wraz ze wzrostem popularnosci Tibi zaczelo grac sporo noobow
btw. teleport jest nie legalny bo jest to wykorzystywanie buga w grze
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Gdynia City
|
![]() powodem tego jest rozrost tibii... coraz więcej osób, coraz więcej małolatów (szczególnie z polski i brazylii)
ludziom teraz ogólnie zależy tylko na tym żeby jak najszybciej osiągnąć bardzo wysoki lvl (dopiero po 100 lvlu są usatysfakcjonowani, a czasem nawet to im nie wystarcza (jak mi ![]() W dodatku CipSoft jeszcze podsyca ten stan Tibii dodając nowe servery gdzie coraz więcej osób próbuje swoich sił (najczęściej przy pomocy account sharingu lub użycia MC i macro) by zdobyć jak najlepszy lvl, skille, i jak najwięcej kasy w jak najkrótszym czasie. Teraz w tibii nie liczy sie dobra zabawa tylko dominacja na serverze |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wladczyni Mieczy
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Przyznaje ci racje. Gdyby nie bylo trade ani skulls w tibie nie dalo by sie grac i juz nie bylaby to taka popularna gra. Teraz zalezy im tylko na tym zeby byc najlepszym i mysla o wylacznie o sobie. Szkoda, ze tak sie stalo...
|
![]() |
![]() |