| 
 | |||||||
| Notki | 
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  22-02-2005, 01:08 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 12 2004 Lokacja: Mahakam Wiek: 42 Posty: 332 |  Rammstein wlasnie wrocilem z koncertu rammsteina, ktory odbyl sie w katowickim spodku. bylo super, tylko szkoda ze koncert nie odbyl sie 1 grudnia, tylko dzisiaj ( polowa sesji ). no w koncu najpierw obowiazki, potem przyjemnosci   . ciekawie bylo sluchac apocalypticy. szkoda ze nie moglem byc na plycie :/, no ale nie mozna miec wszystkiego... juz nie moge sie doczekac ironow w maju... mam nadzieje ze im sprzet dojedzie na czas  moze ktos z was byl takze na tym koncercie? opowiedzcie wrazenia. osobiscie uwazam, ze ten kto nie byl, ten duuuuzo stracil  
				__________________ baruk khazad!!! khazad aimenu!!! Hail Mahakam!!!  | 
|   |   | 
|  | 
|  22-02-2005, 03:11 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 11 2004 Lokacja: Thais Wiek: 38 Posty: 172 |   Koncert apocalci? *.* A mnie nie było >.< Idę się powiesić   
				__________________ Piroko Linux 2.0 now featuring LDW (Largo Desktop Enviroment) 43.4 50% cute. 50% deadly force. 100% ice cold. ph34r t3h penguin! copyright: www.megatokyo.com | 
|   |   | 
|  22-02-2005, 08:57 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 10 2004 Wiek: 33 Posty: 295 Stan: Niegrający |   to nie był koncert Apocaliptycy tylko Rammstein'a, a Apocaliptyca wystąpiła jako support @ontopic niestety mnie nie było  , ale jeśli będzie następny koncert  w Polsce (kiedyś chyba będzie nie??) to na pewno pojadę | 
|   |   | 
|  22-02-2005, 21:48 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 08 2004 Lokacja: Knurów/k.Gliwic Wiek: 35 Posty: 85 |   heh no, mialem blsko to moglem tam wpasc...tylko po ile bilety byly sprzedawane? 
				__________________ School is baaaad ;] | 
|   |   | 
|  23-02-2005, 11:42 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 12 2004 Lokacja: Mahakam Wiek: 42 Posty: 332 |   biletow juz nie bylo w pierwszej polowie listopada. sam zalatwialem dopiero w warszawie ( mieszkam w tychach ) 
				__________________ baruk khazad!!! khazad aimenu!!! Hail Mahakam!!!  | 
|   |   | 
|  04-03-2005, 11:45 | #6 | 
| Master Alucard |   Za***iste było z miotaczem ognia, kotłem i jak zagrali z Apocalypticom   Takich koncertów sie nie zapomina  
				__________________ A Mind is a Terrible Thing to Waste... ††† In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ††† I am the pure flame that burns I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One | 
|   |   |