|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czym wedlog was roznia sie servery\Swiaty i czy te roznice sa duze ????
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Jesteś pewien, że Eternia, Calmera i Isara niczym by się nie różniły?? Zapewniam cię, że na każdym z tych światów gra się zupełnie inaczej.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() to jak iwesz czym sie rozni to pisz, bardzo mi zalezy na odpowiedzi
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Nowa Sarzyna
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zhinus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Black Rose
Świat: Nova
Poziom: 55
Skille: 22/28
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() 1. Nowe serwery - czesto duzo wojen, kazdy chce rzadzic swiatem. Na starych tez sa czasami wojny, ale o wiele rzadziej.
2. Swiaty pvp i non pvp. Wiadomo o co chodzi. 3. Serwer Premia - tez wiadomo (tylko dla PACC) 4. Serwery amerykanskie - wieksze lagi (?) [jak sie myle poprawic mnie] 5. Jak napisano wczesniej - cenami - na starych tanio, na nowych drogo, czasami bardzo drogo. Mozna rowniez rozpisac sie o kazdym swiecie osobno, ale ja napisalem tylko ogolnie. Jak cos sobie przypomne to dopisze
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
|
![]() nie moge sie zgodzic ze na amerykańskich serverach sa wieksze laggi!!!!Ja teraz gram na Solerze i gwarantuje ze mam o wiele mniejsze lagi niz na niemieckich serverach!!!Szegolnie na Valorii
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() roznia sie tym np. pvp , no-pvp albo inaczej kosztuja itemy itp...