|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Pawłowice/Śląsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Azura
![]() |
![]() Więc chciałbym wiedzieć czy Sorc na 40 lvlu da rade puścić UE i nie dednąć
pod schodami tam gdzie są warlordy, smok itd. Jeżeli nie to jaki lvl musi mieć min. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2005
|
![]() ![]() Wydaje mi się, że jak nie zaliczysz deada od razu po zejściu to zdążysz póścić UE, ale trzeba tam jeszcze dojść co samemu może być troche kłopotliwe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: W pokoju :)
Stan: Na emeryturze
Imię: Nexoriu
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 96
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() heh ja na of bylem z 136 knightem i jak tam wchodzil puscil exori i jak wyszedl to mial prawie red hp a nieraz red hp ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
knight - dół . exori . góra knight + sorc/drut - dol . SD. góra knight + sorc - dol . UE . góra (na non-PvP) itd. itp. Co do levelu jak chcesz to solować .. to polecałbym 80+ a najlepiej 100+ ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
eee nie tylko na non-pvp da sie tak zrobic z ue, poniewaz ja ktos schodzi 1 a sor 2 to sor staje na tym knajcie i tym samym go z ue nie trafia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Pawłowice/Śląsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Azura
![]() |