|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Cytuj:
Szczerze mowiac nie slyszalem o tym ale sadze ze to nie prawda poniewaz Cipsoft straci wtedy zrodlo dochodow.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2003
Lokacja: Elblag
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brzozqs
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 23+
Skille: 65/50
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() nie nie bedzie sprzedawane pacc za gp.moge sie zalozyc bo tak jak mowil Fanfi stracili by dochody
kiedys slyszalem ze jakis typek kupuje za rl kase gp.nie wiem moze to plotka
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: Wyszków
![]() ![]() |
![]() prawdą jest że paru panów z antici kupuje ludziom pacc za kase w tibii, sam korzystam z ich usług
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() bzdura - Cipy miałyby... łamać prawo tibijskie? ... nie nie
![]() ![]() EDIT: I jeszcze jedno O wszystkim i o niczym Prawdziwe życie oraz sprawy niezwiązane z Tibią |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: Wyszków
![]() ![]() |
![]() dejvo chyba mnie niezrozumiałeś:
1)dajesz gościowi kase w tibii i passy do swojego konta 2)on wykupuje na twoim koncie pacc za swoją kase w rl 3)nic nie mówiłem o żadnych gm, mówiłem o normalnych graczach ;] P.S. oczywistym jest że GM niebędą robić takich rzeczy, chyba że nieoficjalnie w gronie przyjaciół (tych najbliższych) |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Skąd mam wiedzieć że on kupi mi pacc?
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() heh Wiesz do zakładania pacc jest potrzebny tylko accnumber (chyba), i jak nie znasz kogoś na 10000000%
To lepiej nie dawaj mu passwordów bo zmieni ci haslo prześle żeczy i nie masz postaci ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
~CLOSE ~
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|||
![]() |