|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Czy jest różnica jeśli po zabiciu potwra poczekam a pozniej go oproznie z ekwipa (Czy bedzie go wiecej i lepszy??),czy moze lepiej odrazu brac??
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Powiedzalbym, ze jak poczekasz, to moze byc jeszcze gorszy, bo ktos moze przyjsc i zabrac, albo potwor moze "zaschnac"
Jakby bylo tak jak mowisz, to przy wyprawach na dragony itp. ludzie pozniej otwieraliby i wyciagali ciagle fsy i dragon shieldy. Re Raynold: Oczywiscie, ze dragon, pomylilo mi sie, i to na d i to na d ![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niesety nie ma nic lepszego bedzie to samo ps "zeschnie" heheh dobre ale sie usmiałem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Lord Pirit
Gildia: Ironbeards Clan
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19/23
|
![]() No wiesz gdy zabijesz potwora to rzeczy odrazu wypadają losowo. Gdy go zabijesz te rzeczy już tam są i niemusisz czekać aż ciało zgnije. 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() A jak ciało ci "zeschnie" z loota bendziesz mial tyle ile kot napłakał :rolleyes: ( a gdyby ci tak FS przepadł albo coś jeszcze lepszego) ?(
![]() |
#6 |
Buuuuu
|
![]() Co zaowarzylem na dwarfach, ze jesli otwozy sie cialo w tym samym momecie co potworek pada to zwykle jest pusty, wiec lepiej dac mu z 1-3 sekundy na odstanie sie niz otwierac tak szybko.
Co innego jak ktos jest w okolicy, otwieramy jak najszybciej i lapiemy co sie da ![]()
![]() |
#7 |
eX Moderator
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Mi się wydaje, że jednak już przy respawnie potwora jest w nim kodowane co ma zostawić przy śmierci. I takie dylematy wydają mi się lekko dziwne...
@marred: demon shieldy z dragonów??
![]() |
#8 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Nie ma znaczenia ile czekasz loot sie od tego nie zmienia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Tibia_Maniac: Nie czekali by bo po jakimś czasie ciało zgnije i masz zonka bo jak jest szkielet to już nie otworzysz. Chociaż jest kilka potworków w niektórych miejscach których ciało nie gnije i można do domku przynieść.
Kiedyś kilka razy daleko już ciało przeniosłem zanim sie okazało że to tylkop zwykłe ciało a nie to specjalne. Wieszok: Jakby ci ciało zgniło tak że nie otworzysz to byś się nigdy nie dowiedział co w nim było, a "czego oczy nie widzą tego sercu nie żal"(czy jakoś tak). |
![]() |
![]() |