|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie minal nawet miesiac a Cacherowi juz minal ban
![]()
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Bezele Room
![]() |
![]() Widac ze jestes poinformowany. Cacherowi skrocili bana do 8 marca.
CHCE DO ***A BANA !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() hip hip hurra !
w sumie co mnie to obchodzi ![]()
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Cytuj:
Dostał zniżke i tyle =D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol wiem ze dostal skroconego bana -.-
tylko nie napisalem omg
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
|
![]() widze, ze na tibia.pl powstaje jakis antagonistyczny do bubble kult, kult Cachera bo nie wiem jak to inaczej nazwac, jeszcze niedawno z pol forum byla na skraju zalamania nerwowego na wiesc o tym, ze ktos ma 200lvl, jak cachero ja przescignie to znowu niedouczone dzieciaki nie beda mogly spac po nocach.
to taka moja mala refleksja nad tym, ze dla wielu uzytkownikow tego foum szczytem mazen i wszelkich pragnien jest zobaczenie na ekranie monitora niebieskiego napisu: "Bubble says: Hi", radze sie co poniektorym zastanowic nad swoja hierarchia wartosci i nie wznosic w niej tibii zbyt wysoko |
![]() |
![]() |