|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2004
|
![]() Jak można sterować skutecznie summonem? Rozptarzmy tu sytuację, kiedy idzemy z DS na draga na przykład. Jak spowodować, żeby on szedł pierwszy i zbierał hity od draga, a nie dopiero jak sie zacznie fight bedzie leciał do ataku a ja bede robil za blokera? Dzięki za pomoc z góry......
P.s. Już widzę odpowiedzi - "...użyj opcji szukaj...." . Czasy sie zmieniają, taktyki walki też, weszło jakiś czas temu nowe update więc chyba moje pytanie nie jest bezzasadne.... Pozdro... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2005
|
![]() tez mam ten problem ale odp. jest prosta jak idizesz an draga z ds
to podejdzi tak zeby drag zaczal biec za toba i zacznij uciekac dragon sam przerzuci sie na ds bo nie bedzie chcial za toba gonic :d a ty z daleka z hmm ds blokuje i cacy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Dobre pytanie, (juz mialem odruchowo kasowac bo myslalem ze to w stylu "jak zrobic by atakowal).
Nie da sie go zmusic by szedl pierwszy, no chyba ze w tunelu o szerokosci jednej kratki. Sumon jest na tyle glupi ze zawsze idzie tam gdzie Ty nie chcesz aby szedl. Po prostu trzeba sie nauczyc manewrowac. Opanujesz to z czasem. Bywa ze smok atakuje Ciebie zamiast summona, wtedy polecam szybki odwrot albo chwilowa ucieczke na wyzszy/nizszy poziom.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8