|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Siema mam ochote sie wybrac poexpic na HellGate mam lvl 24 skille 62/50 . Wiem ze hell gate jest niebezpieczne co musze zabrac aby przetrwac oraz co aby wyjsc mam jakiego Mysterious fetish ale czy to wystarcza do wyjscia i gdzie jest wyjscie za odpowiedzi dotyczace tematu dziekuje z gory
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() jesli jestes facc to 6 parcelkow zeby wyjsc, jesli pacc to czar levitka wystarczy
nie ma silnych potworkow w hg - demon skeleton najsilniejszy sa jeszcze smoki i dle ale to na draconi i 1 gs ale to w osobnym roomie zupelnie a mysterous fetishem wyjdziesz ale to przez draconie bys musial isc. z 24 lvlem lepiej nie ryzykuj bicia smoków w malym pomieszczeniu
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() chyba najlepiej rzebyś jeszcze troszke poczekał, ja tam byłem i nic ciekawego nie widziałem, tylko sie potem męczyłem jak z tamtąd wyleść
|
![]() |
![]() |