|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
|
![]() Oto SS Mojego palla w 1st dzien po wyjscia z rooka (po pierwszej godzinie gry)
Mlvl 1 ![]() Teraz Distanse ![]() ![]() ![]() I shielding ![]() SS Zaczynaja sie od 20 w góre.. P.S Ok 13 będą nowe ![]() Ostatnio edytowany przez Vibafe - 10-03-2005 o 13:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() Nice jak na poczotek, potren skile do 50/40 i huntuj i tak dalej i tak dalej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up Wiem wiem, czekam na 2 mlvl, 9 lvl robie 500 sczał skille ~~ 50 i ide gnebic cyce
![]() Tak jak obiecałem są nowe SS ![]() Najpiwer Shielidng ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz Distance ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pewnie wam sie nudza te same adv.. ale obiecuje ze jutro bedzie cos co was na 99% ucieszy i zaciekawi ![]() P.S Jeszce Dzisja beda adv do ~ 40 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Huhuhu, respekt dla ciebie, 2 trolle na klate :O WSPANIALE
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Oczywiscie musiales palka wybrac...
ehh... co wy w nim widzicie ![]() przynajmniej nie pokazales oblednego cyc huntu!!!!!! adv gtz, chociaz i to mnie denerwuje, ze u pala tak szybko skacza ;/
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
gralem kazda profesja, procz pala to teraz musze nim sprobowac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Fajnie sie na poczatku treni ... skille szybciutko leca a potem kicha xD ! Ale gratz all adv.
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2004
![]() |
![]() rozumiem, że chciałes sie pochawalić swoją postacią, ale narazie to nie ma za bardzo czym...
takie sski z początku gry są nuuudne.... :/ potrenuj, zrob wyższy lvl i daj jakieś ciekwasze sski, bo te to miernota.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Siem-ce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Darmin
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 130
Skille: 97/77
Poziom mag.: 23
|
![]() Nice SS'ki to jest fajne u pala ze dista po wyjsciu z rooka skacze jak szlony (chyba co 10 min.)
PS. palek to jest extra postac mi sie swietnie ja gra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Cytuj:
Nie trzeba trenic, skille skacza jak "szalone" Eq - p-set styka Tylko exp pal to char dla newbie :O edit ![]() ![]()
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Głuchołazy
![]() |
![]() @up
Nie masz prawa nazywac ludzi newbi bo sam nie wiem czy umisz grac ale ok powiedz mi tylko od jakiego czasu grasz w tibie i jakie mieales wczesniej przekonanie o tej grze ?? pamietam jeszcze jak muwiles ze to shit robiles 1 lvl i na rynku w rooku besztales polakuw ze w to graja !!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() Cytuj:
Gasisz się jak ktoś jest newbie to jest newbie a nie jak ktoś jest palem to jest newbie, pewnie nigdy nim nie grałes i sie cieszysz bo spróbowałeś jakimś innym anemikiem ![]() ![]() ![]() PALL JEST SUPER, THE BEST!!!!Dla mnie najlepsza profesja w Tibi
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Skierniewice
![]() |
![]() Ktos tam up powiedzał żę na poczetku sie fajnie trenuje.. To prawda..
Gz dla Ciebie |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Ka sia czek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Fighters
Świat: Celesta
Poziom: 77
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Panwie bo niby co was w palku ciagnie ? tylko i wylacznie prostota ... latwy exp ... szybko moze solowac lepsze stoworki ... wymaga najmniej trenienia ... knight tarcza i skill broni sorc magic lvl ... a palek ? nic tylko nabija lvl`e i przy okazji skille ;]. Niewymaga on tez myslenia ;] daj attack na stworka i biegaj w kolko wokol sterty kamieni drzew czy innego shitu ... Palek to najmniej wymagajaca od gracza postac ... i nic tu niezmienicie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |