|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() pewnego razu chodze sobie po venore i zobaczyłem chatke a oto jego środek http://img113.exs.cx/my.php?loc=img113&image=wow4gb.png odrazu mówie to nie fake ! ! ! ! wzrucie uwage mojemu gs troche ucieło mi sie ale jak myślicie że to fake to nie znajdziecie błędy
uwaga dla niedowiarków kliknijcie na zdięcie a się powiększy komentarzyk plz ![]() Ostatnio edytowany przez epson - 15-01-2005 o 19:07. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Kolejne juz 2 foto poco dajesz SS'ki nie twoje ?? Noob gdyby wlasciciel domku chcialby pokazac na forum ss to by pokazał
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to mój char!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chodziłęm sobie po venore i znalazłem tą chatke!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Kazoordoon mines
![]() |
![]() Rzadko można zobaczyc tak łatwy do wykrycia Fake.
Ja nie wiem po co wogole taki temat zamiesciles?? Dla własnej satysfakci ze potrafisz screena zamiescic ??
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Modki weźcie wykasujcie ten temat on powinien być w dziale FAKE
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Wchodzę na to, a tu mi pisze, że "critical error on your PC" Do wykasowania temacik, a autor ostrzezenie powinien dostac...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to nie fake!!!!!!! wkurzacie mnie że troche gs mi sie utnoł!!! mam dać inne zdięce z tą postacią??????? moge dać jak chcecie!
Ostatnio edytowany przez epson - 15-01-2005 o 16:26. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: CARLIN
|
![]() hahahahahaha.Co to ma być . Domek Bubble ?? ?? ?? ?? ?? A jak nie jej to ładny FAKeeeeeeeeee
#9 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz RULEZ
|
![]() Niezly Fake ;] Ile go robiłes ?
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
www.tibia.com Bubble ma domek na Edron ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 03 2004
|
![]() to musi być fake, ponieważ NIKT nie ma golden helmeta i great shield, poza tym to krzywo list wkleiłeś
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2005
|
![]() z tego co pacze to jest fake.a ty twierdzisz ze nie. to podaj server to sobie ktos podejdzie i zobaczy ze dajesz tu fake!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() usuncie mu acc ... ile mozna
|
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() to wcale niemusi byc fake
![]() na antice widzilem chatke gdzie (poza golden helmetem) najlepsza rzecz jaka tam lezala to skull staff a great shield to taka tarcza ze jak sie pochodzi to sie napewno znajdzie wlasciciel jej nieuzywa ![]() (na antice warta jest 200 crystali ![]()
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
![]() |
![]() To zdjęcie to nie fake, to chatka na Antice w Venore. Jak wyjdziesz z depo to na dół i tam jest.
@topic a co to zdjęcie takie jakiś dziwne, rozmazane troche... |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: B-Stok, Eternia, Venore :D
![]() |
![]() Ty ****a mala dziwko, moze i to nie fake, ale ****a Jeszcze wczoraj twierdziłeś że twój char to Lord of Pally Smurf czy cos takiego
![]() ![]() ![]() ![]()
•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°Ta t0 '/35T3/\/\ jA•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•° Name: Napalona Nastolatka ![]() Ehh|~Retired~|Lol hacked ;/ New Char: Name: Mefiereq Voc: Paladin Account Status (?): Pacc ![]() World: Eternia ![]() ![]() ![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Conquer plx ! ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2004
|
![]() Najprawdopodobnie to fake albo OTServ jednak ISTNIEJE taka mozliwosc jesli jes taki dom najprawdopodobniej nalezy do wurzela bo na antice napewno sa golden helmet(y) ,winged helmet(y) i great shield(y), chciaz nie jestem pewien co do tej unholy ktura lezy pod SoVem
Spokojnie napalona nastolatko znizasz sie tylko do poziomu tej kreatury ktora podawala sie za 100 lvlowca twoja wypowiedz zas byla tak beznadziejna ze..............................sie posmialem ![]() Ostatnio edytowany przez Sediven - 15-01-2005 o 19:57. |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Tibia city
|
![]() No fajny domek, ale nie wiem dlaczego, gdy kliknąłem na link to mi się włączył program antywirusowy, że mam "krytyczny błąd w moim PC"
![]()