|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() No więc , chcialbym zmienic nazwy menu w mojej noki3330, np nazwe Wiadomosci na nazwe SMSy , i czy ma ktos program do robienia takiego czegos?? (change menu name czy cus takiego (improwizuje)) to pierwsza sprawa a druga sprawa , to tez zeby zalozyc haslo naprzyklad na SMSy , zeby trzeba bbylo podac haslo , no wiecie o co mi chodzi
![]() 1) Oxygen Phone Manager 2) MobiMB Mobile Media Browser* 3) Nokia PC Suite* Te co z * to nie moge sie polaczyc Aha i zapomnialem powiedziec ze kabel mam pod COM. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() www.fks.pl (10znaków)
<EDIT> sry to tylko pod siemensa :/ niedopatrzenie sry <EDIT> cholera ja używam nokii 3310 :> więc może mi tez by się to przydało ![]() btw. po oc mi jakaś super komura jak i tak używam do dzwonienia wyłącznie. Ostatnio edytowany przez joey - 07-01-2005 o 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Sądzę, że tu nie pomogą programy, do wgrywania plików. Osobiście raczej znam się lepiej na Siemensach (może w Nokiach jest tak samo), ale w nim uzywa się raczej programów do edytowania softu (oprogramoania fona), aby zmienić coś głębiej w telefonie. Można też wgrywać różne patche, które coś zmienią.
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() no to z moich wynikan wskazuje ze musze miec dwa programy:
1) Program do robienia softow pod nokie 2) i do wgrywania softow pod nokie ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() to jak?? pisze po temat znikl
![]() |
![]() |