|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() O kur** zaj****** skille
Teraz możesz biegac po okolicah orc fortess ![]() Tak się tam idzie z venore 8) =================edit================== UPS ZAPOMNIAŁEM bp uh - obowiązkowo |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Keb, a co jest w okolicach orc fortress?? Tesh pelno orcow czy jeszcze jakies inne bajery? Jeszcze nigdy nie bylem w orc fortress
![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Spokojnie możesz pujść na Dwarf Guardy, no o ile masz przynajmniej K-set(słyszałem od wysoko lv. że to ubranko nieźle chroni przed guardami) z takimi skilami i na wyższym lv. (za mało HP) mugłbyś łazić na dragonki(lv. najlepiej jak byś miał 25[UH obowiązkowo]). Jak ci się nudzi to idź na hunterki i cyce. A tak pozatym to poszukaj w temacie 'gdzie expić ze skilami xx/xx'.
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Dla Mandi:
No kurcze chłopie chyba musiałeś nieźle trenować, bo takie skile na lvl 18, powiem tylko WIELKIE GRATZ! A możesz właśnie chodzić na Orc Land, albo ja wiem, może na cyce koło Thais, praktycznie masz dużo miejscówek, zajrzyj też na ghoust land koło carlin! Dla Sesaj: Jest tam od zarąbania orków, nazewnątrz są zerki, shamany i lidery, dalej sie nie odważyłem wjść ![]() WYPIERDASEK -> Knight -> lvl 23 -> Lunara |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Gratz skillsow. Polecam dla ciebie Mountsterum, ghostland, hellgate, i to zostało wymienione powyżej.
P.S. Ja na 8lvl mialem 71/64 (shield sux)... |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2004
|
![]() z takimi skilami można iść na wiele przeróżnych potworów, tylko by sie przydało żebyś nabił wyższ level.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() No widze ze lubisz trenowac
![]() z takimi skilami radze ci napic levelkow troszke gdzies conajmniej do 30 lvl. Ghoust Land jest chyba najlepszym miejscem zeby nabic expa, jest tam mnustwo ghuli ktore padaja szybciutko (pamietaj nie schoc na 3 pietro podziemi, bo sa tam Demon Skeletony) Takze mozesz chodzic na kopalnie jest tam duzo dwarfow i minosow. ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
gdzie expic ze skilami xx/xx?? CLOSE
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |