|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: W pixelowym świecie >.<
|
![]() Witam
Chciałbym z deczka poćwiczyć grafiki. To jest, po 1 ale jeżel i chcecie abym ja zrobił grafiki jakieś to musicie mi dać przede wszystkim czasu. Aha i proszę nie dawajcie wyzwań baaardzo trudnych, bo ja robię je w Paincie wiem, że to nie jest wyjaśnienie bo Avager zrobił tego krasnala w ołtarzu, Ale chciałbym od czegoś łatwiejszego zacząć (no nie chcę aby mi ktoś powiedział: Narysuj mi deske -,-„ bo to właśnie jest łatwe). Przyjmuję prawie wszystko oprócz Avatarów… jeżeli chcecie to mogę ściągnąć PSP i zrobić ale na razie bym chciał grafiki TYLKO z painta. Dlatego czekam na zlecenia. Pozatym musicie mi dać czas bo troszkę potrwa to pierwsze zlecenie. (Pewnie będzie to od Normalnego Obywatela ![]() Czekam i niech mnie „ołówek” prowadzi nie ![]() Ostatnio edytowany przez Coreone - 04-05-2005 o 15:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Zgadles odemnie
![]() No to mi narysuj dwureczny topor runiczny(zlote runy maja byc ![]() Cos na wzór tego: ![]() Tylko oczywiscie ladniejsze ![]() ![]() @Down: Dobra,dobra nie poznaje kolegi ![]() ![]() Offtopic: To moj 200post... ale ze mnie ivul spaMmMmMer ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez NORMALY OBYWATEL RP - 04-05-2005 o 15:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Fire sword (najlepiej ruchomy - 2 klatki) w 50x50 ! (Kamienna rękojeść niczym znicz oraz jasno czerwony płomień (sam narysuje i zobaczysz jak miało to wyjść^^).
EDIT: up: bym był szybciej ale nie potrzebnie czytałem tego pierwszego posta ^^ . Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 04-05-2005 o 15:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Pełną zbroję płytową. Może być na stojaku, czy manekinie.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Tak więc jak Avager MIAŁ mi zrobić skrytobójcę to ty mi zrób szpony, wakizashi lub jakąś zabójczą halabardę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wlkp
|
![]() Somethink like double skull staff
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam po 6 h nieobecności
![]() @NORP: Topór Runiczny: (Czas pracy: 4.0). (Mój pierwszy topór, dlatego tak wolno ;\). ![]() @Avager Tymczasowy: (Czas Pracy 1 h). Fire Sword: ![]() @ Baron Kaldrick (Dzięki za runy ![]() (Manekin by www.pix.art.pl). ![]() @Colier Scoredyne} Jutro wszystko będzie. Dajcie mi odpocząć ![]() Edit: Jackiew Narazie masz Wakizashi... [img=http://img90.echo.cx/img90/9995/wakizashi126te.png] Edit: Rękawice z szponami dla Jackiwa ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Coreone - 05-05-2005 o 12:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() z tym manekinem to sie śmiać czy płakać? ;/ -.-'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Przyzwoitą druhenkę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Narysuj mi mithirlową zbroję, coś na wzór tego z h3:wog. Jak nei wiesz jak to narysować to narysuj mi tarcze szatana lub anielski gladius. Powodzenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() No bardzo ladny ten topor
![]() Jak bedziesz mial czas to zrob mi ostrze takie jak trzyma mroczny elf.Wymiary wieksze niz 32x32 powiedzmy 200x100 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Mam dla ciebie bardzo trudne wyzwanie, nie wiem czy podołasz, ale przynajmniej możesz spróbować
![]() Chciałbym skrzydlatego demona wzbijającego się w przestworza. Ma być widać, czerwone niebo, "krwawy" zachód słońca i ziemie na której ma być lawa.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() @All
Narazie koniec ze zleceniami, ponieważ mam mało czasu. Topic close or cut. |
![]() |
![]() |