|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Bytom !
![]() |
![]() Oto troche screen'ów z życia mojej xx postaci w Tibi .. już ostatniej.
Nie robiłem zdjęć na początku, bo uznałem ze zaczne od 20 lvl'a i 30 magic'a. Miałem dużo czasu napoczątku więc zrobiłem 20 lvl "na szybko" (patrz magic). ![]() A teraz pokolei. ![]() ![]() ![]() ![]() Tu Erbi aż wzdycha, kiedy widzi co chwile awans ;D. ![]() To starsznie wyczekiwany awans, myślałem, że zrobie sobie monk'i i będe expił z nimi, a tu zonk ;p. a)Guardy dla nich za mocne b) na PoH za często coś zlurowanego. ![]() I dalej.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tu dla tych co mówią ze bez run i dobrego stuff'u nie da się zrobić szybko dosć dobrego lvl'a ![]() ![]() Miałem kilka life ringów więc larvy.. ![]() Przez ten czas kupiłem około 30 bp hmm .. no to poszedłem z nimi expić: Cyclo. ![]() Guardy. ![]() Teraz kilka medżiklevel'i. Tu Kiper też załamany (chciałby tak szybko wszystko nabijać jak ja xD). ![]() Niektórych brakuje bo zapominałem o screen'ie ![]() ![]() ![]() Wszyscy chcą monki !!!! ![]() I dalej .. ![]() ![]() ![]() ![]() Już chciałem każdy robić.. ale padłem na larvie(zawias kompa) i znów 2 opuściłem .. ten jest aktualny. ![]() Mój 1 sd ![]() ![]() Drugi, na mojej najlepszej brazylijskiej koleżance ;p. ![]() Trzeci po powrocie z Tombs'ów .. rozgrzany byłem ;D. ![]() Czwarte .. niewiem czemu takie lipne ... ![]() A tu kolejny w Kipera, którego wy macie chyba za jakiegoś boga, tymczasem ładnie obrywa xD. ![]() To największy uwieczniony na screen'ie przy rookowani kolegi (Próbowałem zrobić droge trupów do depo .. nie udało się ;-)). ![]() To moje pierwsze ulimejt eksplożyn, jak na ten lvl to niezłe ![]() ![]() A to mój sprzęt i domeq. ![]() ![]() Wraz z kolejnymi awansami będe dodawał screen'y, postaram się również porobić jakieś w akcji.. namawiam Kipera na Ancient Scaraby ![]() Mam nadzieję, że obejrzeliście wszystkie i bierzecie się za komentowanie ! ![]() No to narazie .. Ostatnio edytowany przez Sam Niewiem - 06-01-2005 o 19:38. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Jakaś wieś :P
|
![]() NIE NO STARY WYMIATASZ JESTES GURU I WOGOLE NAJLEPSZY SORC JAKIEGO ZNAM. SSY PIEKNE,. GRATZ AWANSOW ITP. NIEWIEM CZY WIESZ ALE JESTEM TWOIM CICHYM IDOLEM xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Torun
|
![]() no no, advance sie posypaly =)
te roty to na edron czy terenie facc? (bo na tym drugim troche ich malo i ciezko nabic na nich taki lvl jak Ty) no to ogolnie niezle zdjecia ![]() @up: heh on jest twoim guru, ale to ty jestes jego idolem? hmmmm nie czaje ![]()
I am a polish boyfriend yes yes, yes I am... Ostatnio edytowany przez karstag - 06-01-2005 o 19:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Jakaś wieś :P
|
![]() ty niemusisz wiedzieć o co chodzi, wazne ze on, ja i kiperr wiemy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Nice SS
![]() ------------------------------------ Nick : Master Tedi ![]() World : Secura Profesja : Sorcerer ![]() Lvl : 21 ![]() M lvl : 32 ![]() Eq : P ammy , Crusader Helmet , Crown Armor , Fire Sword , Crown Shield , Knight Legs , Sandals ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie no nice , oby tak dalej
![]() Btw : Zapomniałes wspomnieć że akurat bez eqp byłem jeżeli chodzi o te SD : o Pewien czasu temu zagadał do mnie nieznany mi koles i stwierdził ze jestem jego fanem ![]() Rzadko sie takie rarytasy trafiają ale cieszą oko ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Chorzów
Imię: Ki'siel Nyq
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
![]() |
![]() ale czemu ost postac znaczy ze bedzie wyjechana w kosmos czy konczysz grac
![]() from Chorzów blisko mieszkamy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() VHS:
Ja niewiem o co chodzi =o Kiperr: Miałeś tego niemówić ! Topic: Roty na Darashia Nigi: No właśnie widze, że coraz więcej osób z Chorzowa gra ;-) A jest ostania bo ma być wy***ana, jeśli się nieuda to kończe, jestem na to przygotowany ! ![]() PS. Zaraz dam screen'y ze Scarabków bo Kiper się wzruszył moim wyznaniem i postanowił ze pójdziemy xD
"Cześć, gdzie uciekasz? Skryj się pod mój parasol Tak strasznie leje i mokro wszędzie Ty dziwnie oburzona odpowiadasz: "Nie trzeba" Uciekasz w swoją stronę, bo tak cię wychowali..." Ostatnio edytowany przez Sam Niewiem - 06-01-2005 o 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Scaraby sux.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No więc Scarab scriny już są.. Kiper miał racje strasznie to badziewne .. ale wszystkiego trzeba spróbowac
![]() Tutaj się spotkaliśmy, ja oczywiście musiałem to skomentowac ![]() ![]() Weszliśmy, troche dygałem ![]() ![]() Oczywiście spodziwałem się tego ze to ja dostane najwięcej exp'a xD. ![]() Przerzucają się cfaniaki, ale zanim do mnie doszedł to został zlikwidowany ;p ![]() A Tutaj niepowiem niespodzianka, Kiper więcej expa dostał ! Tylko dlatego, że były 2 a za 1 prawie wcale ;o ![]() Stwierdzilismy wspólnie, że szkoda na nie run (0 sensownego loot'a), więc wyszliśmy.. no i zapomnieliśmy o Chisteryku, który zostal z tylu i się wkurzył (jakto Chisteryk). ![]() Kiper walnął 83 z explo.. całkiem nieźle potem chciał ze mną wygrać w PvP .. no i się nie udało .. to zaczął walić gfb xD. ![]() Co mnie zdenerwowało i całkiem fajny hit z vis wszedł ![]() ![]() To wszystko ! ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Erran Ithu'il (Jarosław)
![]() |
![]() Niezłe, bardzo dobre, gratulacje i życzę dalszego tak pomyślnego rozwoju.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Kopalnia diamentów
Stan: Niegrający
Imię: Kto wie Ten Wie.
Profesja: Elder Druid
Gildia: Padamy Forfun
Skille: 2
|
![]() może się przeniose Na Lunarę fajni ludzie tam są szkoda że PACC nie mam ( jeszcze) myśle że mnie przygarniecie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() normlanie powiem ze....
RZĄDZISZnic dodac nic ując mi sie screeny kiperra podobaja nawet kiedy on sam ich nierobi ![]() ale graaatz tyyylu advanców ja niemoge 19 lvla nabic ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() Z ciekawości...
Gdzie nabiłeś ten szybki 20 lvl?Gobliny na edron?roty na darashi?gdzie? ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nice screeny a w Chorzowie duzoo osob gra i znam tez Erbi'ego bo gralismy razem w klanie w cs-a
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 1-8 - Wolfy xD (pacc terrain).
8-34 - Rooooooooooooooooooooooooty, co z tego, że miałem dosyć teraz za to mam spore zapasy runek ![]() CzOpKeRs: Kiperr sam robi screen'y.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2004
![]() |
![]() Ele.. tfu Lizok
![]() ![]() ![]() Ale ss'ki ladne;P Me byc na kilku... to musza byc ladne;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Erbi pykasz jescze w cs-a
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Erbi .. to ja już niewiem jak Ty ten 70 lvl zrobiłes leniuchu śmierdzący !!!!
![]() A zerki sonar mają .. zapewne.
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2004
![]() |
![]() "Erbi pykasz jescze w cs-a ??"
Coraz rzadziej ;> Me powrocic do Tibii ![]() Yeye juz po lekcjach, a dopiero 9:00 xD |
![]() |
![]() |