|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: WWa GRCHW
|
![]() No więc taki jeden lowlvl red skull zaczął wszystkich bluzgać pod dp, wyzywał nas od gejów itp. znieśliśmy... :O potem zaczął "testhitać" wszystkich po kolei, tzn. podchodził i uderzał 1 raz!! No to go ktoś piznoł za 35, koleś mu rzucił "fuck you" to ja mu z HMM przypaliłem pięty...
![]() ![]() Ale moje pytanie sie tyczy tej blokady wejścia do protection zone po zaatakowaniu gracza!! Tzn. Ile trwa ta blokada i czy zależy od tego czy sie gościa dobiło czy nie?? Bo jak zrobiłem testhita na ziomku to mi zaraz sie odblokowało a po tym gościu musiałem czekać chyba z 10 min, przy okazji poszedłem zrobić rundke po trollach!! Czy zależy czy jakieś potworki zabijemy potem?? Prosze o w miare obszerną odpowiedź... Z góry dziękuje!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Jezeli zabijesz goscia to krzyzyki(ew. skulla jezeli to ty pierwszy zaatakowales) bedziesz mial przez 15min. i przez te 15min. nie bedziesz mogl wejsc do zadnego protection zone.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() A jeśli zaatakujesz gościa, to blokadę (i ew. czachę) masz tak długo jak krzyżyki nie znikną. Czyli jak ktoś cię zaatakuje w tym czasie to nie będziesz mógł się schować w depo!!
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2004
|
![]() Blokada jeżeli się kogoś zabiło trwa teraz 20 minut
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Ja ta blokade wiele razy poczulem kiedy nawalalem czerwona czache to okazalo sie ze mial 90 level a ja skromnie 20 i wtedy do depo niemoglem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |