|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Za górami, za lasami, stoi szałas piękny... mieszkam tam, nie znajdziesz mnie, bo ja mówie NIE! x0
![]() |
![]() Ekipa:
[Ja]-Qsar-36lvl-sorc-43 magic. Conan from cymeria-47lvl(Potem 48)-Skile 7x/7x. Sir Mig-pomógł nam ![]() Na początek adv w mlvlu ![]() Początek ![]() ![]() DOłączył Sir Mig(Pozdro dla Ciebie) ![]() Bramka ![]() First Gs ![]() Nawet ładny hit ![]() ... ![]() Next ![]() ;d ![]() ![]() Conan niźle obrywa ![]() Dalej ![]() I to był koniec. Conan miał juz wykoany quest, sir mig i ja też ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez soldiier - 14-03-2005 o 17:16. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Samodestrukcja
![]() |
![]() Na początku zapewnie Cię że masz 3pkt. ostrzeżenia...
SSy mogą być, sam już byłem na tym queście dwoma postaciam ![]() @edit Jakbyś nie nazywał tematu "...quest..." to by było wszystko ok, bo tylko GSy biliście. @edit 2 No teraz z Guardami się popisałeś ![]()
"Ask a silly question and you get a silly answer." <-- this treats to forum Ostatnio edytowany przez Ostry92 - 14-03-2005 o 17:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Za górami, za lasami, stoi szałas piękny... mieszkam tam, nie znajdziesz mnie, bo ja mówie NIE! x0
![]() |
![]() No to guardy:
![]() Ładny hit: ![]() Tralala ![]() ![]() ![]() Conan rosnie w sile ![]() Dalej ![]() ![]() ![]() Hardcore ![]() ![]() ![]() Conan 48 lvl ![]() ![]() Monkus ![]() OStro ![]() ![]() Hehe ![]() Huh ![]() ![]() Walczyl dzielnie! ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Zdjecia fajne lecz gdzie tam jest quest jedyne co mi sie kojazy to bramka lvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2005
|
![]() Ladnie te ss-ki zrobiles qsar.
Juz wiecej nie pojde z giant swordem na GS-y, za duze hity wala (283 nawet). Pozdro dla sir miga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() HIHO!
Bardzo ladne ssy mi sie podobaja tylko tak dalej PS: szkoda ze nie ma ssa jak otwierales skrzynke ale nic ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
|
![]() SS'y z guardow duzo ladniejsze niz te z gs'ami
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
Imię: Tomek
Świat: Real life
|
![]() http://img.photobucket.com/albums/v6...hylylybymy.jpg
Najlepszy text w tym temacie na w/w zdjeciu: Qsar: Ja tego chara kupilen ;-) ... Pozastwie to bez komentarza :| edit: I masz OKROPNIE slaby mlvl ![]() |
![]() |
![]() |