|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Lokacja: Wrocław/Lunara
![]() |
![]() Wtedy kiedy odkryje nowy teren np na normlanym poziomie i zejde np gdzies do dziury itp to potem tego terenu co odkrylem (np na normlanym poziomie ) nie mam odkrytego tylko jest czarny taki jaki byl :/ Co jest przyczyna tego problemu i jak sie go pozbyc ?
Down Tylko ze to co wczesniej odkrylem poprostu znika i robi sie spowrotem czarne nieodkryte Ostatnio edytowany przez Zotolo - 15-03-2005 o 21:18. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Jak zejdziesz do dziury/wejdziesz na wyższy poziom na gruntem, to twoja mapa pokazuje to co okryłeś na tym poziomie. Przy mapce masz takie strzałki góra/dół i nimi możesz regulować jaki poziom terenu mapa wyświetla.
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 15-03-2005 o 21:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2004
|
![]() Pliki z mapą mają atrybut (tylko do odczytu). Bierzesz wlasciwości/ wyłączasz atrybut (tylko do odczytu)/ Zastosuj, i masz problem z głowy (zrób tak ze wszystkimi).
Są to pliki od okolo 12412304.map do okolo 13012608.map
Screeny nowego silver mace questu! TUTAJ !! Ostatnio edytowany przez Arrasekt - 15-03-2005 o 23:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Lokacja: Wrocław/Lunara
![]() |
![]() A jak wszytskie odznacze to nic sie nie stanie ? i 1 mape mam z atrybutem archiwalny ta ja tez ?
|
![]() |
![]() |