|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2006
|
![]() Czesc!
Jestem na forum, jak widac, poczatkujacy. Lecz gram sobie na Guradii, uczciwie i nagle wracam z Dwarfow niedaleko Carlina. Jakis typek, wtedy na 28. poziomie, zagaduje mnie i pyta sie czy chce moze jakis loot. No mowie, ze tak. Nagle kaze mi pokazac swoje rzeczy. No to mowie, ze mam plate legs. Chce abym mu pokazal. To w bezpiecznym miejscu, ze nie mial dostepu - drzewa i krzaki je oslanialy, polozylem na moment. On w tej chwili polozyl na moje plate legsy jakas chmure zoltego dymu. Nie moglem ich wogole wziac, a on momentalnie do mnie podbiegl i je zabral. Kazal mi polozyc plate armor w dodatku, ale sie nie zgodzilem. Nie oddal mi i zglosilem sprawe do GM i czekam pilnie na jego decyzje. Nick oszusta: Rell kamil. Dodatkowo dysponuje screenami, ze mnie oszukal. Czy da sie w tej sprawie cos zrobic? Pozdrawiam i licze na pomoc! Ghandar |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Bardzo typowe, to był posion field(na no-pvp te od ludzi są żółte) nic nie zrobisz....GM ci tez nie pomoże, pograj z 3-4mieś jeszcze a sie nauczysz, bo narazie newbie jestes. Cya
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Profesja: Paladin
Gildia: Nie twój zasmarkany interes
Poziom: 7
|
![]() Tak, napluc sobie w brode i wyciagnac wnioski na przyszlosc.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2006
|
![]() No faktycznie, newbie jestem, bo zaledwie 14. poziom. No ale coz, to byl najwiekszy noob jakiego spotkalem w zyciu. Przykro mi bardzo, ale cos gramy dalej.
Pozdrawiam! |
![]() |