|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Więc tak. Wczoraj na Eylsii zrobiłem drutem mówj drugi bp Ihów. Ogłaszam, że mam na sprzedaż bp ihów aż tu nagle neden n00b puszcza do mnie PM:
22:02 Catox Nevin: hhi 22:02 Catox Nevin: im a gamemaster would u like free premmium?? 22:02 Cineon: ofer??? 22:02 Catox Nevin: ? 22:03 Cineon: ofer for the bp of ih?? Oczywiśce z nim nie gadałem i nie dałem się zrobić w n00ba. Gostek zobaczył, że mam druta IH makera i chciałby moje Passy. Gościowi powiedziałem "no" i dał mi spokój. Ale podał jednak się za GMa. Co z tym zrobić? (miało to miejsce wczoraj w AB ) P.S. Wymieniłem bp Ihów na bp hmmów ![]()
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() 1. Nic nie zrobisz
2. Po co to zamieszczasz na forum (takie cos jest często spotykane) 3. Od czegoś takiego jest specjalny temat "Chcesz się z noobów powyśmiewć? Pisz tu!"
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Gdzies w czasoprzestrzeni
Stan: Na emeryturze
![]() ![]() |
![]() Shinjix na racje...
takich debili kturzy chcą wyssac PassyJest pelno wiec nasepny razem nawet na to nie zwaracaj uwagi i olej go z daleka ...ten ziomek mial napewno 8 albo 9 lvl -.-''