|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Master Alucard
|
![]() Koniec siedzenia pod miotłą Polaków. Dzisiaj kilku SWE chodziło po Tibii i lało polaków. Yattering sie wkurzył i wypowiedział wojne(a raczej założył Gildie Polaków-Wojaków), a raczej Thor Pee wypowiedział, bo twierdzi, ze polacy zaatakowali jego kumpla swe Amilad Erus(Zapomniał o tym, że przed tym Amilad i kilku swe chodzili i zabijali Pol). NA razie to wszystko jutro jakies fakty z wojny przyniose...
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() ooo ty tez grasz na pandorii?
@topic zanim oni zaczeli lac tych swe to.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no moze mamy szanse....
ale pomysl yatter~ z truskawa bedzie walczyl? potem inni moze tez nabija red skule i co koniec? high levelow polakow az tak duzo nie ma |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
|
![]() Bedzie niezła akcyjka...
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no moze bedzie dobrze, wszystko zalezy od tego jak sie zorganizujemy.....
@up z tego co wiem to ty nie grasz na pandorii.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Cytuj:
btw. Czuje ze ta wojne przegraja polacy, jak sie pytalem wiekszosci czy ida sie bic to odpowiedzi byly takie:Mam malo uh, Pozniej sie zbierzemy,Narazie za duzo swe biega, Mam ****a mega lagi!!!!!etc.
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() oczywiscie ze przegramy
z kilku powodow: np to ze jestesmy zorganizowani jak ****a mac to jedno ale ze łącza mamy dupne to drugie pozatym łapiecie sie za wojne jak nawet leva dobrego nie macie a mysle ze bez sensu tak jak polacy przegrali na titanii przegraja i na pandori |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Hail Wroclaw !!!!!
Stan: Niegrający
Imię: Zorlet
Profesja: Druid
Świat: Selena
Poziom: 28
Skille: 20/22
Poziom mag.: 46
|
![]() Kajzer jak nie wiesz co sie dzieje na pandorii to nie komentuj bo mi sie chce rzygac !!
Wygramy ... (mam nadzieje) a jezeli nie wygramy to ich oslabimy chociarz. Mamy szanse ...
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Czudec
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
![]() |
![]() Mi się wydaje, że nie mamy szans, ale to tylko przez nas samych. Historia sprzed 5 minut: Przychodzi pod depo w Ab jeden koleś i zaczyna nawalać jednego Polaka (nicków celowo nie podaję). Wszyscy się na niego rzucili, to ja niedługo myśląc też. Nie ubiliśmy go - poszedł sobie. Za chwilę jednak wrócił, co ciekawe z jednym z naszych rodaków i zaczęli mnie nawalać. Oczywiście dednąłem... nie miałem szans będąc na 20lvl, a walcząc z 23 i 38. Miałem nie atakować w ogóle, ale myślałem, że jakby co to całe depo Polaków pomoże... jak się okazało nie pomogli. Nie wiem jak wygląda sytuacja w szeregach SWE. Być może jest podobnie... a być może nie.
PS. Ten post nie miał na celu użalania się nad sobą samym tylko przybliżeniem nieco sytuacji panującej wśród Polaków (niewszystkich). Proszę o nie bluzganie, to tylko moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać. Ostatnio edytowany przez Kebes - 02-03-2005 o 19:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Prawdopodobnie dlatego, ale white skull był za nawalanie tego gościa, który zaatakował Polaka. W sumie to nie żałuję tego, że zginąłem, ani nie żałuję tego co straciłem (łopata, lina i szalik <rotfl>), ale żałuję straty expa... 10000
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kebes - 02-03-2005 o 19:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
nie rozumie, biles pk i miales white skula? cos tu nie pasuje:> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To nie był PK. Tzn. nie miał red skulla, ani kiedy przyszedł (jeśli dobrze pamiętam) nie miał nawet whita. Chyba, że w tym zamieszaniu zrobiłem przypadkowego missclicka... nie atakowałem z ramki Battle tylko prawym i Attack. Co do tego jednak nie jestem pewny.
Ostatnio edytowany przez Kebes - 02-03-2005 o 19:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Hail Wroclaw !!!!!
Stan: Niegrający
Imię: Zorlet
Profesja: Druid
Świat: Selena
Poziom: 28
Skille: 20/22
Poziom mag.: 46
|
![]() Ludzie wlasnie wy***alismy polowe demonius
![]() ![]() Musimy wygrac ![]() W koncu udany trap ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ku.rwa nigdy mnie nie ma jak cos ciekawego sie dzieje.....-.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() Hehe nasze fragi: Exefs Killed at Level 41 by Thon Lethis and by Bertas Vice'Roy Looniie Killed at Level 38 by Tie Pogromca and by Dalanther Angel Dominantes Killed at Level 45 by Dalanther and by Paul Calin Bazir Killed at Level 29 by Paul Calin Dragua Killed at Level 61 by Tie Pogromca and by Dalanther Rowe Killed at Level 37 by Yattering Suvri Killed at Level 62 by Tie Pogromca Marbol Killed at Level 43 by Dalanther and by Lady Angel Windrunner __________________________________________________ ____ Coś na osłode: Cruth Banished: until 09.03.2005 19:30:17 CET because of excessive unjustified player killing
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 02-03-2005 o 21:36. |
|
![]() |
![]() |