| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 09 2003 Posty: 86   | Mam nadzieje ze to sie wam chociaz troszke spodoba           Niestety nikt nie powaznie nie ucierpiał w tej walce ale trwało to jakiś 15 minut i poszło chyba kilka (jak nie kilkanaście) plecaczków z UH  POZdrawIAm P.S. Mam więcej zdjęc ale nie chca sie zmieścić na serwerze   | 
|  | 
|  | 
|  | #2 | |
| CS Tibia.pl Team | Nieźle się klepią. Czemu sie mają nie zmieścić?? A próbowałeś w nowym poscie?? ?Może wtedy sie uda. Spróbj jeszcze raz, bo widze ze fajnie się nawalają   
				__________________ Cytuj: 
 eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. | |
|  | 
|  | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 08 2003 Lokacja: Elblag Wiek: 34 Posty: 167 Stan: Aktywny Gracz Imię: Brzozqs Profesja: Paladin Świat: Secura Poziom: 23+ Skille: 65/50 Poziom mag.: 8+   | hehe fajna masakra  jaki serw? 
				__________________ Boombella's rl friend ; o za duży ten obrazek... No troche moze taa ; D | 
|  | 
|  | #4 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 14 09 2003 Posty: 22   | Ehmm... Moim zdaniem te SS'y to totalny szajs ... np. 1niewidac po ile walili (te typy) 2Za ciemne wszystko 3Jakie oni byli lvl'e 4Za male SS'y 5Durzo krwi i nic pozatym 6Gdybys widzial "Wojne na Danubi z SWE" to bys wiedzial o czym ja mowie ... bo to dla mnie nawet nie jest walka. | 
|  | 
|  | #5 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 07 02 2004 Posty: 13 | lol bardzo fajne te screeny ale tak jak już mówili: lvl, po ile walili i wiecej daj ich bo bardzo mi się podobały     | 
|  | 
|  | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 11 2003 Lokacja: Iława Wiek: 34 Posty: 357   | Grunwald to nie jest ale doceniam twój wysiłek.Podoba mi się ilość krwi.Widziałem większe bitwy.W sumie są w normie. 
				__________________ ETERNIA-przyszły sorcer                            Pamientajcie 18 kwietnia o dniu moderatora i administratora                              | 
|  | 
|  | #7 | 
| Zbanowany | Niezła sieka!!!!!!!! Jakie to mogły być lvle? 80 ? czy 60 ? | 
|  | 
|  | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 09 2003 Posty: 76   | No ciekawe screeny, al etak jak to powiedział Chronic, mało można się z nich dowiedzieć. Wiadomo tylko że była sieka, ale nie wiadomo jakie lvl, jakie obrażenia walili itp. A ty też brałeś udział w tej bitwie??? Acha zapomniałbym z jakiego powodu się lali? (NICK TAJNY) -> Knight -> lvl 11 -> mlvl 3 -> skills 45/48 -> Lunara | 
|  | 
|  | #9 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 24 01 2004 Posty: 12   |  | 
|  | 
|  | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 08 2003 Posty: 231 | musialo byc goooraco ja osobiscie (wracalem z huntu) rez znalazlem sie w takiej bitwie pod depo i niezbyt dobrze to wspominam  
				__________________ 19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. | 
|  | 
|  | #11 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 10 02 2004 Lokacja: Dębica Wiek: 38 Posty: 13   | ładna masakra (lol)...    a o co poszło ??? czy to może masowy test hit  | 
|  | 
|  | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 01 2004 Posty: 34   | Duzo krwi. Fajnie fajnie  8) | 
|  | 
|  | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 09 2003 Lokacja: Chodzież Wiek: 37 Posty: 211 Stan: Na emeryturze Imię: Kosior Profesja: Master Sorcerer Świat: Secura Poziom: 64   | Troche rzeźnia tam była. Zdjęcia spox. 
				__________________ "Czas nabiera rotacji, a my między blokami Z dala od ulizanych Kenów i niedo*******ch Barbie..." | 
|  | 
|  | #14 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 22 02 2004 Posty: 7 | Ładna sieka,krwi tam nie brakowało,ale widzialem lepsze   ,a wogule jaki to serwer?? | 
|  | 
|  | #15 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 11 2003 Lokacja: Łódź Wiek: 35 Posty: 30 | stary ale jazda , jaki serwer 
				__________________ Oszust--Knight--Xantera | 
|  | 
|  | #16 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 09 2003 Posty: 86   | no serwer ten co zawsze... amera rulezzzzz!   POZdrawIAm | 
|  | 
|  | #17 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 02 2004 Lokacja: Słubice. Posty: 464 Stan: Na Emeryturze Imię: Pyza Takae Świat: Nebula   | no to mozna zobazyć jakie Kazoo to urocze miasto ;] osobiscie to miasto najbardziej mi sie podoba bo tam zdobyłam mój obecny 9 lvl   
				__________________ Każdy problem ma rozwiązanie, jeżeli nie ma rozwiązania, to nie ma problemu. | 
|  | 
|  | #18 | 
| Użytkownik forum | [ALIGN=center]Nie jest dobrze , nie jest zle , jest tak sobie ;][/ALIGN]  | 
|  | 
|  | #19 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 01 04 2004 Posty: 14 | spoko ss   ladna zadyma | 
|  | 
|  | #20 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 24 01 2004 Lokacja: Świebodzin Wiek: 38 Posty: 21 | Nie powiem fajne rzeznia fajna nie pogadasz nieglugo zamieszcze swoje scriny z danubi i wojny na swiedów    | 
|  |