|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2004
|
![]() Mam pytanie. Pół roku temu ktos mi się wkradł na konto i zamówił PACC bo myslał ze nie odzyskam już tego konta (tak mi się wydaje), ale odzyskałem konto lecz dlugo sobie nie pograłem bo PACC był na trzy miesiące. Nigdy nie zamawiałem PACC więc nie wiedzialem ze mozna za niego zapłacić kiedy sie chce w trakcie jego trwania. Ja tego nie zrobilem bo nie miałem za co zapłacić i nie zdawałem sobie sprawy ze ten ktoś nie zapłacił. No i jak PACC się skończył to dostałem bana na ponad 65 tys dni. Czy i w jaki sposób moga mi odblokować to konto?? prosze o odpowiedz. Z góry dziekuję.
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() ![]() __________________________________________________ ______________ Ja kupowalem pacca przez poczte ![]()
Ostatnio edytowany przez Maly =] - 18-03-2005 o 20:05. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2004
|
![]() no mam invalid payment za to ze nie zaplacilem. gral 2-3 dni. wiec jednak musze zaplacic za pacc zeby mi odblokowali konto??
a jak tego pacca moge kupic bez kolejnego hacka. bo niechce mi sie biegac do banku zeby wymieniac na euro a potem przelewac gdzies na konto |
![]() |
![]() |
#4 |
Nieobecny.
|
![]() A poradniki to od czego sa?
|
![]() |