|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
|
Na poczatek sie przedstawiam
![]() Buzi dla Behe ![]() Djinn:> ehhhh te mumie... ![]() duszek^^ tylko sie nie przestrasz:> nie lubie tych potworkow... potrafia mocno zarabac jak mnie zlaguje... fire elemental... slabo z SD dostal... przystawka ![]() vamp:> i kolejny kapowaty hit z SD... nastepny byl za 193 ale nie zdazylem zrobic SS hoho prawie tam padlem nie zaczynajcie z ancientami![]() dl hunt szkoda ze po 4 godzinach jeden dl sie przerzucil i zabil mnie i Oleja... zwykle smoki. nudzilo mi sie:> a tego zioma spotkalem jak ankh zwiedzialem. ma dobra obrone. paradox tower quest:> ostatnie pietro ![]() moj fake:> a tu moj inny char. kiedys nim gralem. a tu... malo kto ma jeszcze takie SS. obczajcie jak wygladaja runki, buty i plecak pamietam ze szlismy zabic PK bo nam kumpla zabil![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Kochany Białystok :]
|
fajne screeny choć myślałem że będzie więcej walki
![]()
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Białystok
|
Nice X popraw
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
Lokacja: Olsztyn !
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir'kaibashi
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Furora
Poziom: 22
Skille: 68 ;]
Poziom mag.: 10
|
XxXxX popraw to bo wydaje mi sie ze screeny sa fajne
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
SS dobre ale myślałem że będą lepsze
![]()
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
|
nie widziecie screenow?:/ ja widze jak wchodze. i kumpli sie pytalem tez widza... pewnie byl przekroczony limit transferu jak ogladaliscie... kto zna jakies lepszy serv?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2005
|
A ja widze słynne