|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Imię: Karaas
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 104
Skille: 85/82
Poziom mag.: 7
|
![]() POwiedzcie mi o co chodzi z tym czarem "Convince Creature"bo nie wiem :/ .Wykupilem go ale nie wiem do czego sluzy i jak go wykozystac . Jestem druidem (lv 13 ,mlv 12)plz o szybka odp!Dzieki z góry
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
|
![]() Adeta Sio (runa konwertująca potwora, koszt zrobienia to 100 many)
runka ta żadko się przydaje.... ![]() możesz nią "przeciągnąć" na swoją stronę potworka (wymaga to zużycia tej runki i many - ilość many jest inna dla każdego potwora, koszt zbliżony (jak nie taki sam ![]() nie wszystkie da się przejąć.... przydatne dla sorców/druidów na dobrym lev przy konwertowaniu Huntera przydatne dla palków na high lev (ale chyba raczej do zabawy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dzięki niemu można przejąć kontrolę nad potworkiem
![]() [edit] No i jak zwykle ktoś mnie ubiegł ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Louner - 19-03-2005 o 19:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Hooligans-91 - 19-03-2005 o 22:16. Powód: Miss xD |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
![]() eee... przesadzacie. Przydatna runka, zwuaszcza dla zaskoczenia sorca, biegającego z dwoma leaderami i robiącego spoustoszenie na glównej ulicy w Carlin (testowane na Infernie). Hi-lev paladin może się tym poslużyć podczas huntów na bk [m-archer], gdzie blockerowi zależy na sile ognia (a właściwie kiedyś mógł, bo teraz gnój się zbyt często przerzuca
![]()