|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Etso
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 21
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
![]() No według mnie jest to o wiele lepsze od standarowego, a już zdecydowanie dla maga który musi run używać.
Chcę poznać wasze zdanie. Niechcę żeby sie wypowiadali ludzie którzy nie spróbowali!!!
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() OMG, to chyba jasne że 90% tibijczyków uzywa TCC, bo komu by się chciało Właściwosci - Open itp. itd. :S
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Ja próbowałem moim zdaniem jest to kwestia gusty i przyzwyczajenia. Ja np jestem przyzwyczajony nie do tibia clasic control tylko do innego i mi jest dobrze tak , i nie wyobrazam sobie żebym mugł się przestawic na tibia clasic control a pozatym znam wielu sorców o wyższych lvl'ach którzy używają tego ustawienia co ja i nie nażekają
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Faktycznie jest to wygodna sprawa, dużo osób na wyższych lvlach tego używa. Szybciej się wszystko robi, tylko problem w tym, że trzeba się przezwyczaić
![]() ![]() ![]() EDIT: @Acid A nie znasz czasem takiego udogodnienia jak Ctrl w normalnych controlsach? ![]() Lub Shift? ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Linek - 16-03-2005 o 20:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Master Alucard
|
![]() Kiedyś był (TCC) ryzykowny, bo groził miss clickiem, a teraz jest przydatny
![]() Ja(gram sorcem) na huntach używam TCC, a jak robie runy to normalny tryb ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Hail Tibia Classic Controls ,,,,.......===>> Coś jeszcze ????????????????
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
Lokacja: Łodz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
![]() |
![]() powiecie mi o co w tym chodzi?....czyli to jest wszytko tak jak bys klikal ctrl i robil all........a jak zmienisz ta opcje to normalnie klikiem myszki wyskakuje ci okno np..tarde with..atack...foolow....czy to to?
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
|
![]() Klasyczne sterowanie w tibie jest h****e. Kiedyś przopadkowo je wlączyłem
i potem musiałem uciekać bo zaatakowałem zioma przypadkowo na high lev ;/ JEST DO DUpY ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: Lublin
Imię: Sir Dzikusek
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 122
Skille: 93/90
Poziom mag.: 7
|
![]() Mozecie mi wytlumaczyc jak sprawdzic lvl gracza na TCC? I jakies przyadatniejsze opcje jak wykorzystywac? Bo kiedys właczyłem nie umiałę obsłużyć i wyłaczyłem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
Ja oczywiście TCC, tak się nauczyłem od samego początku i tak już zostało. Szczerze to nigdy nie grałem na innych ustawieniach i nie wiem jak się na nich gra ![]() ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() a dla mnie to ustawienie nie-tcc jest lepsze. mowicie ze mozna sie uhowac szybko, szybko lowic rybki. dla mnie jest gorzej, bo trzeba kozystac naprzemiennie z obu przyciskow myszki, a w ustawieniu nie-tcc trzymasz crtl i tylko 1 przycisk pracuje, bo jest wygodniejsze i mozna szybko i bezmyslnie klepac po wedce i wodzie (i przy okacji od czasu do czasu wrzucic).
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Profesja: Elite Knight
|
![]() U mnie sprawa taka ze ROK nieuzywalem TCC ale raz kumpel mnie zachecil ^^ obczailem co i jak, uczylem sie tydzien korzystac z tego wmiare normalnie ^^ i nieżaluje TCC jest wypas :F
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na emeryturze
Imię: Knight Tadek
Świat: Iridia
Poziom: 29
Skille: 60/58
![]() |
![]() Ja TCC używam do łowienia ryb
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() Cytuj:
Pebe83 dzięki że to napisałeś ale ja wole odpowiadać za siebie.
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dobra olać, sory że tak cie nazwałem. ^^
![]() |
![]() |
#17 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Dla tych co nie wiedzą, jak się używa:
Atak, otwieranie bpeków, opcja "use" (runy, drabiny,drzwi etc) - w TCC po prostu PPM (prawy przycisk myszy), bez TCC trzeba to robić z przytrzymanym Ctrl. Jeśli chcecie więcej opcji, to z przytrzymanym Ctrl + PPM macie rozwinięte menu. Patrzenie na kogoś/coś: Shitf + PPM albo PPM+LPM. Jestem jak najbardziej za TCC. Jest bardzo wygodne szczególnie na huncie i to niekoniecznie sorców/druidów. Rycerze też używają run, a w ogóle mogą dzięki temu bardzo szybko atakować następny cel i lootować już zbite. Może niektórzy siedzą nonstop w mieście, jak najbliżej depo ofkoz (-.-) i boją się że przypadkowo zaatakują jakiegoś "hajt lewela". Na początku nie używałem TCC bo nie wiedziałem że takie coś istnieje, ale po paru dniach tak się przyzwyczaiłem, że już nie ma siły, żebym zrezygnował z tego.
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
|
![]() Wyjde na nooba strasznego ale bardzo prosze powiedzcie jak to sie włącza
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2005
|
![]() sorry ale ja nie lubie TCC nie uzywam tego ale nie bronie nikomu uzywac tego
to kwestia gustu |
![]() |
![]() |