![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() ![]() na poczatku mojego zycia na forum ^^ wymyslilem se co jest na tym czarnym obszarze oznaczonym "?". Mozecie to wykorzystac jak chcecie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() @Up a ten czarny kolor to co?
@Topic: Cholera, to nie takie latwe, oto test, potem się przyłoze i zrobie porządne: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Heh, troche slabe ale zawsze cos:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() oki to dość dobry pomysł
strefa X <żyją tu smoki, orki, orki spearmany, shamany, raty a pod ziemią jest jeden ork lider oczywiście inne nie biegają smopas po wyspie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez joey - 29-04-2005 o 16:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Na emeryturze
Imię: Slagolash The Second
Świat: Saphira
![]() |
![]() Nie wiem....robiłem na szybkiego ;p
![]() Ostatnio edytowany przez Slagolash - 29-04-2005 o 16:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Zrobiłem sobie taką wyspe, ot tak na szybko, a nazwałem ją "Devil Island", albo "Demoniczna Wyspa", jak kto woli.
![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 29-04-2005 o 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() A zróbiłem takie coś
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Avagra - Albatsah Island
Położenie tej wyspy jest znane oczywiście ^^. Leży ona w Królestwie Avagra. Nazwa tej wyspy to Albatsah. Zamieszkiwana przez krasnoludy oraz odwiecznych ich wrogów, Gobliny, które nawiedzają nieustannie ich małe miasto, które znajduje się pod ziemią i część w górach na powierzchni. Niedaleko tej wyspy leży malutka Albaha, malutka lodowa wysepka. Albaha jest używana jako Spichlerz krasnoludów. Na wyspe jedynie można dostać się poprzez Portal znajdujący się w podziemiach, jest on niesamowicie silnie pilnowany - by żadne gobliny nie przedostały się do Stolicy Avagry - Plagrah , tylko tam znajduje się portal na tą wyspę. Głównym celem tej wyspy jest wydobywanie kryształów znajdujących się tylko i wyłącznie tutaj oraz uprawy rzadkich warzyw i owoców, które rosną w podziemiach i część na powierzchni (jednak większość w podziemiach). Ostatnia notka co do wyspy, Jest na niej las gdzie podobno jest smok czarnego ognia (legenda krasnoludów). Podobno dawno temu pewna grupa kranoludzkich farmerów wyruszyła na poszukiwanie lepszej ziemii niż ta wpobliżu góry nie wróciła, jedyne co po nich zostało to spalone plecaki oraz łopaty... Dlatego miasto znajduje się w pewnej odległości od tego lasu. W nocy podobno słychać ryk Smoka więc nikt nie wychodzi poza miasto na powierzchni po zmroku . ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 29-04-2005 o 17:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() ![]() Autografy jutro przed 15 xD.Zrobie więcej jak mi sie będzie chciało ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Dejvo, powiem ci coś. Git zrobiłeś
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Cameron jest wyspa na północ od Edron , wchodzi się na nią podziemiem . Obok Wysepki są wieże , do wież włazi sie teleportami. W każdej wieży jest część qeestu z: Dragon Scale Legi ,Dragon Scale Mail ,Winged Helmet ,Boots of haste ,Great Shield ,Magic Longsword ,Stonecutter Axe ,Hammer of Wrath ,Crossbow ,Power Bolt ,Protection Amulet ,Life ring ,Mana Fluid ,Life Fluid ,Cookie ,Dragon ham ,Magic Light Wand ,Trap ,Watch ,Blank Rune ,Football ,Fishing Rod ,Spell Book ,Mysterious Fetish ,Yellow Gem , Red Gem , Violet Gem , Big Emerald ,Doll ,Teddy Bear ,Crown . Ostrzegam , na qeescie trzeba pokonac Demona (Bubble miala by tam raj ![]()
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Wybitnie się nudziłem:
![]() Dla niewiedzących: Te bele po lewej stronie to są filary (tamtejszy teren jest w trakcie budowy, jakby się przyjrzec ![]() @Dejvo: Proponuję da sobie spokój z ograniczeniami wymiarowymi, bo chętnie zrobiłbym coś większego. @Down: Czy to nie miała byc wyspa? Ostatnio edytowany przez Descartes - 02-05-2005 o 10:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wlkp
|
![]() Taka na szybcika wysepka "Colieria" (
![]() ![]() Później może zrobie coś lepszego, to było tak na próbe. Pierwszy raz takie coś rysowałem. Edit : Daję coś lepszego, robionego o 10 min dłużej ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Colier Scoredyne - 04-05-2005 o 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() ![]() ^Te wyspy były kiedyś połączone. Niestety trzeba było je rozdzielić na część mieszkalną i niemieszkalną(z powodu potworów). Potężni magowie użyli potężnego zaklecia dwie z części wyspy znikły pod wodą... Da sie tam dostać jedynie latającym dywanek(ew. Parowcem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]()
![]() |
![]() |