![]() |
#1 |
Guest
|
![]() parce na serwerach, fejki mi sie znudzily, to se jakeis itemkui stworze narazie tylko 2 ale moze zrobie wiecej to zedytuje posta
sword of the king ![]() shield of power ![]() jesli skrytykujecie tarcze to sie nawet nie zdiwie bo mysle ze mi troche nie wyszla ale sword jest evul ![]() comment plx |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() ta tarcza zeczywiscie jakas taka, ale miecz spoko, podoba mi sie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() ładne.
tarcza rzeczywiście tak jakoś dziwnie. ale to chyba tylko kwestia doboru kolorów. prośba do ciebie. nie zapisuj jako gify. @pare postów niżej: no. może lepiej jego zdaniem. to chyba były jpg. Ostatnio edytowany przez dap-galothij - 23-03-2005 o 08:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: Skierniewice
Stan: Początkujący
Imię: Chael Odel
Profesja: Knight
Gildia: Protectors of hevien
Świat: Calmera
Poziom: 15
Skille: 45/45
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() ładne, ale miecz ci lepiej wyszedł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Kraków_NH
![]() |
![]() Miecz jest OK, ale ta tarcza jakaś taka... zbyt "paintowa"??
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() dziek iz acommenty jestem ucieszony
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() dzieki za commenty jestem ucieszony moze teraz zabłysne w grafikach? kto wie aha o co chodzilo z tym gif? zapisywalem itemy w jpg takze nie czaje pozdro niedlugo zrobie wiecej
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
![]() |
![]() Poco 2 post? Nie umiesz edytować??
Co do grafik to nawet ciekawe. Zapisuj w .png a nie .jpg.
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() oto nowy sword
![]() sword of honour ![]() mam nadzieje ze sie bedzie podobac ![]() co do edycji postow cos mi to nie wychodzi :/ |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() No ten Sword of honour wymiotny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() dobra mam jednego nowego sworda, narazie tylko jednego bo jestem chory i nielegalnie siedze na kompie
![]() bone crusher ![]() mam nadzieje ze sie spodoba i ludnosc go zaakceptuje jak wyzdrowieje zrobie wiecej P.S. Bede robil tylko miecze bo nic innego mi nie wychodzi ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Pomyleniec Nowy - 23-03-2005 o 10:04. Powód: nowy sword |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() NIe dość że robisz na jedno kopyto, to na dodatek cieniujesz gradientem. Prymitywne, proste kształty, mała wielkość.... Słabiutko, eek.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
to sa grafiki dla tibii datego taka wielkosc aha wszystko robie w paincie wlasno recznie i nei cieniuje jakims tam gardientem (nawet nie wiem co to jest) tylk owszystko od reki coraz ciemniejsze kolory takze prosze sie nie rzucac ![]() |
|
![]() |