Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-02-2004, 15:21   #1
Mystic^Bit
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2004

Domyślny Mam dosyć

Od dziś chyba przestaję grać w Tibie miałem druida na 32 lvl i 40 lvl m znudziło mnie to trochę i zrobiłem sobie knighta, a druida sprzedałem koledze.Fajne mi się grało rycerzem już miałem 16 lvl ale kolega powiedział, że druid mu już sie znudził i zrobi palka zaoferował mi tego druida za 50k z 41 lvl m a ja no ok będe mie uh markera i czasem pogram jagby pk mi ubił knighta też kase zrobie na uhach.Kurde a on mi wała wykręcił i kase zkroił nie dał mi poczty i zmienił hasło automatycznie.Gra inna postacia nie wiem jaka, a był to mój oddany kumpel w tibi....został mi tylko p set knight axe i tarcza kasy mam chyba z 2k i nie wiem czy grać załamałem sie może zacząć od nowa palkiem chodź mam lagi albo druidem czy magiem na innym servie może zostane na Eterni bo mam tu kumpli nie wiem pomożecie mi świat wybrać ? PLX
Mystic^Bit jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-02-2004, 15:47   #2
p.l
eX Moderator

p.l's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem

p.l ma numer GG koniec tego dobrego
Domyślny

Może czas zmienić grę, np. na LoM3
Znalazłem ostatnio link na gerym, sporo sciągania ... ale giera fajna, jeżeli ktoś lubi diablo to mu się na pewno spodoba. Tylko mi nie pisać że diablo to wogóle nie rpg... A tibia to niby ma cokolwiek z rpg-a? A no i co ważne w tej grze, serwer jest polski, możliwy kontakt z gm-em, ciągle ulepszane lokacje i przedmioty ... około 80 osób na serwie A i jeszcze jedno: nie ma jednego elementu pt. PK

p.l jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-02-2004, 15:55   #3
nightkin
Zbanowany

nightkin's Avatar

Data dołączenia: 11 10 2003

Imię: Jean Grae
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Domyślny

Mystic^Bit - na Twoim miejscu zostalbym na Eterni, ale jak koniecznie chcesz zmienic, to moge Ci zlozyc na Danubii jakiegos newbie seta

Swoja droga tez sie kiedys zawiodlem. Znalem kolesia przez jakies pol roku, wiec jak mnie poprosil o pozyczenie 5k, to pozyczylem. Pozniej przestal grac; nie mam pojecia co sie stalo z jego postacia, loguje sie bardzo rzadko i nie udaje mi sie go spotkac. Skazalem juz ta kase na straty, ale wolalbym (tak samo jak inni, ktorzy tez mu cokolwiek pozyczyli) dowiedziec sie co z nim sie stalo.
Aha, jakby ktos chcial imie - Krul.
nightkin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-02-2004, 18:19   #4
Keb
Zbanowany

Data dołączenia: 16 11 2003

Wyślij wiadomość przez ICQ do Keb Keb ma numer GG 2066479
Domyślny

Nie tylko nie danubia plz.
Włałśnie sie wylogowałem po trainie i nie moge sie zalogować!!!
Mam kase na pacca lae cyram sie kupić to
Tylu mojich kumpli na to skrojili
Keb jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania