![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() I co da ten temat??
Lepiej sie poczujesz jak sie ludze powpisuja?? Jezeli tak bardzo zalezy ci na modlotwie za ojca swietego to co robisz przed kompem?? Jak ty chcesz sie modlic na forum?? edit: a moze Bog chce, zeby JP2 dolaczyl do niego wlasnie teraz?? @down: całkowicie sie zgadzam z Tobą. najbardziej sie wlasnie boje, ze podlacza go do maszynerii i beda trzymac na sile ![]()
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 01-04-2005 o 11:57. |
![]() |
![]() |
#3 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Jak Wojtyla przekreci sie akurat dzisiaj to i tak nikt nie uwierzy. Pewnie podlacza go do maszynerii i przetrzymaja do jutra.
Im dluzej papiez umiera - tym wiecej kasy te dziesiatki tysiecy ludzi, co koczuja na Placu Swietego Piotra, zostawia w Watykanie i okolicach. Jesc, pic, wydalac, spac musza - a to wszystko kosztuje. Ze nie wspomne o "pamiatkach", flagach, modlitewnikach itp. Jak juz chcecie sie modlic, to modlcie sie, zeby media nie odstawily takiej dwutygodniowej szopki, jaka byla z Terri Schiavo, bo wlasnie na to sie zanosi. Papiez-warzywo chyba nie jest tym co wyznawcy jego osoby by chcialy? Ostatnio edytowany przez Polinik - 01-04-2005 o 11:57. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() A nie lepiej w domku?
TOP: Szkoda by go było... Dużo zrobił dla świata etc... Ale trzeba się liczyć z tym, że on ma ponad 80 lat... |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Na emeryturze.
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Coz... Jesli papiez tego nie chce (a watpie czy KTOKOLWIEK by chcial) to pozostaje stwierdzic tylko "kto pod kim dolki...". |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
#7 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() A slyszeliscie o tej przepowiedni, że jak umrze papież z Polski, to po nim papieżem będzie człowiek czarnej skóry i następnie skończą się się miejsca na obrazy w sali papieskiej i koniec świata będzie?
@topic Szkoda człowieka. Zrobił dużo dla ludzi, świata. Powinni dać mu odejść w spokoju. Człowiek, który tyle przeżył, tyle przeleciał kilometrów, w wieku 80 lat, ma prawo czuć się chory i niestety teraz już nie pomogą, żane interwencje medyczne.. Starość jest starością, przed nią nic, nikogo nie uchroni...
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#9 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() I nas juz nie bedzie
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A slyszales ze elvis zyje??
I ze amerykanie wcale na ksiezycu nie wyladowali?? i ze Walesa byl szpiegiem KGB?? Co kogo obchodzi jakas przepowiednia??
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: ET Server 2.60
![]() |
![]() Mi się wydaję że już teoretycznie jest po papieżu, Watykan coś kręci... chcą to zatuszować bo wiedzą że to bardzo szokująca informacja dla wszystkich na świecie (pomińmy Czad i inne niedoinformowane, tropikalne kraje). Myślę że za kilka dni, Jan Paweł II ujży napis You are dead.
![]()
#12 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Mnie to obchodzi
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiec mowisz, ze znasz Nostradamusa. A wiesz, ze pisal przepowiednie szyfrem (Zielony jezyk) i odczytanie jego przpowiedni jest prawie niemozliwe??
@topic: papiez jednak przytomny ![]()
#14 | |
Na emeryturze.
|
![]() Cytuj:
Nie wszyscy na swiecie to katolicy. |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() jakbyś zauważył, są ludzie, którzy interpretują jego przepowiednie i wydają na ten temat książki?
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() Może i nie dla wszystkich, ale większość ludzi na świecie to katolicy, Sharp chyba miał na myśli katolików ale źle to ujął... mi w sumie to troszkę wisi.
BTW: Gdzieś słyszałem ze po Polaku papieżem będzie murzyn (?) tylko już nie pamiętam kto mi to powiedział....
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@mateusz_90: no i co z tego ze pisza ksiazki - sa to tylko DOMYSLY. Sposob przebieglych ludzi na zarobienie pieniedzy. Slyszales o ksiazce "Kod Biblii"?? To tez prawda!!!!
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Suldanesslar
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() Chyba to jest BARDZO GŁUPIE PYTANIE ale ostatnio byłem jakby afk i nie wiem za bardzo co się dzieje na świecie itp. ale co wogóe sie dzieje z papieżem??
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
<walenie głową w blat biurka> Widać Tibia wciąga na całe dnie i tygodnie. -.- |
![]() |
![]() |