Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 25-03-2005, 05:02   #1
Suhuto
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Niezrzeszony
Świat: Inferna
Domyślny Dziwne zdarzenie

Wita. Gram na serwerze PvP-Enforced. Jakis czas temu moim pk charem probowałem zabić jakiegoś gościa na trolach koło Dwarf Bridge . Jako że jestem palkiem goniłem za nim i waliłem z boltów. I tak idę i idę za nim a on nagle dał log out. Nie wiem jak to zrobił. Przecież cały czas go atakowałem i miałem go na ekranie. Nie miał szans moim zdaniem aby się wylogować, ale jednak udało mu się. Czy może ktoś wie jak on to zrobił. Proszę o odpowiedź ( no chyba że to jest jakiś rodzaj cheatowania). Moj kumpel wytłumaczył mi to w taki sposób, że istnieje coś takiego jak pingi i dzięki temu gościu się wylogował. Może to będzie jakiś przełom w unikaniu ataków PK lub stworków, które wiesz że za chwilę Cię zabiją.
Suhuto jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-03-2005, 05:22   #2
Vashresamunuh
Użytkownik Forum

Vashresamunuh's Avatar

Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Rybnik

Vashresamunuh ma numer GG 4602308 Vashresamunuh ma login Tlenu tasior91@tlen.pl
Pytanie

Wiesz, mi tez sie tak zdazylo gdy bilem na Arcani white skulla, dal loga i niepokazywal sie przez godzinke, niewiem jak to sie stalo, moj kumpel tez byl zdziwiony, przez caly czas byl przez nas kopany a jak mial red hp nagle LOGAUT
stary 25-03-2005, 08:13   #3
Louner
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...

Stan: Niegrający
Louner ma numer GG 4554224
Domyślny

Możesz się wylogować na kilka minut przed czyszczeniem serwera. To znaczy wtedy, kiedy dostaniesz taki elegancki czerwony komunikat o tym.

@re: down
Nie podczas walki -.-"

Ostatnio edytowany przez Louner - 25-03-2005 o 08:37.
Louner jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-03-2005, 08:34   #4
Pacek
Użytkownik Forum

Pacek's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Domyślny

a moze gosc wziol exit i zaznaczyl na mapie gdzie chce iść w takim wypadku bedzie dlaej szedl a potem po uplywie kilkudziesieciu sekun logoutuje
Pacek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-03-2005, 08:48   #5
elite
Użytkownik Forum

elite's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław

Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
Domyślny

To jest jakieś dziwne bo mi się tak zdażało kiedys i sprawdzałem to. Kiedys jak nie wiedziałem co to mc to wlaczylem jedna postać, dałem zeby atakowała kumpla, dawałem exit, przelogowywalem sie na postac kumpla i atakowalem postac, ona po kilkunastu sekundach dawała loga. Jednak ostatnio trenowalem z kumplem i jemu komp sie zresetował, jak sie zresetował to przestał mnie atakować, ale nie wylogowalo go... Strange..
stary 25-03-2005, 13:18   #6
Mysta Krecik
Użytkownik Forum

Mysta Krecik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2005

Domyślny

jesli dasz exit to masz troche czasu zanim wyzuci postac ( mozesz wtedy zalogowac sie spowrotem bez kolejki nawet jesli liczy 500 osob ale nigdy nie liczylem ile bodaj 1 min albo 2 poprostu jesli postac nie ma polaczenia internetowego z jakimkolwiek kompem to ja wywala nawet jasli pod koniec rzuci sie na nia 1000 demonow , a co do wylogowujacej sie czachy czy innego playera to musialbyc save servera trwa on bodajrze 10 min na titani jest okolo 9:00 nad ranem i wtedy mozna sobie nawet zaatakowac Rosteina ( takie Buble titani ) i szybko sie wylogowac
Mysta Krecik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania