Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 15-04-2005, 06:42   #1
MistrzYoda
Użytkownik Forum

MistrzYoda's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Titania

MistrzYoda ma numer GG 5336421
Domyślny Gdzie expić ze skillami xx/xx~ <--- ten temat to.....

Z tego tematu który miał być dobry ,,Gdzie expić ze skillami xx/xx~ ''
zrobił się shit...

Wiecie co....nie pytajcie sie rzeczy typu...A jak mam 40/40 to ubije cyca? a jak zrobie 41/41 to położe go na hita? i czy jak zrobie 50/50 na 10 lvl to good??....To nie ma sensu...Trenujcie ile wlezie na jak najnizszym Levelku... To wszystko czemuś słóży....More kasy, mniej ih/uh, lepsze eq, lepszy exp, lepsze potwory i? Wiecej Zabawy.....
Prorponuje tak...
8-10 lvl <-- skille 50/50 ( Dwarfy/Roty/Minotaury )
15-20lvl <--- skille 60/60 ( Dwarf Soldiery/Minotuary )
20-30 <--- skille 70/70 ( Cyclops/Dwarf Soldiery/Minotaur(Archer/Guard)Orci)
30-40 <--- skille 75/75 ( Dwarf Guardy!!!! ALE NA BALANCED TARCZA + BROŃ nie tak jak jakiś debil pisał...,,zrób 75/75 i z d-lance na guardy'' Czy ty jestes czlowieku po***any?? Po Update jest to nie opłacalne..)
40-50 <--- skille ( Tutaj jak kto woli zróbcie sobie 78/78 albo odrazu 80/80 )
Co do potworków to z takimi skillami nie ma problemu.... )

Co do Equipment na poszczególnych lvl..
8-10 lvl <-- Steel Helmet, P-Set, Scraf, Broń(Long Sword, Barbarian Axe, Clerical Mace)Dwarven Shield..
15-20 <-- W zasadzie mało zmian..
20-30 <--- Tutaj przyda sie wam eq typu..Fire Sword, Knight Armor, Dragon Shield, Crown Helmet..Na starszych serwerach nie jest to drogie.
30-40 <---- Bright Sword/Fire Axe/Skull Staff, Crown Armor, Knight Legs, Crus Helmet, P-ammy
Potem to już Golden Armor jakiś no i VAmpire Shield :>

Gdzie trenować skoro nie mam Druida/Sorca na 22 lvl??
Najlepsze rozwiązanie..to jest Kazodroon i jego okolice....wezcie sobie 3 parcele i na dwarfy albo minosy :> Ja obecnie mam skille 77/75 i wciąż tam trenuje i to nie wstyd żaden jak słyszałem od kogoś..ostatnio widziałem 75 lvl na minosach

Jeśli coś nie tak..to poprosze o porawki...
MistrzYoda jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-04-2005, 21:46   #2
Gumski
Użytkownik Forum

Gumski's Avatar

Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków

Gumski ma numer GG 3352613 Gumski ma login Tlenu gumka12@tlen.pl
Domyślny

Nie mialem sily zeby opieprzyc tych wszystkich ludzi o debilne posty.
Wielkie gratulacje za to, ze ktos w koncu to zauwazyl. Jesli ktos rzeczywiscie chcialby sie dowiedziec jakies skile na jaki lv/potworka to naprawde, kilkanascie minut szukania [conajmniej] na jeden tresciwy post.

Powyzszy opis jest sklejony z duzej ilosci podobnych i wydaje sie byc sensowny. Proponuje przyklejenie tego tematu i zablokowanie starego. Tego zreszta tez, zeby znowu nie bylo burzy mozgow

Vysogota z Corvo
Andrzej Sapkowski
Gumski jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-04-2005, 07:07   #3
Dj Fara0n
Użytkownik Forum

Dj Fara0n's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2004

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Dj Fara0n ma numer GG 1366594
Domyślny

Temat zdeka bezsenu bo kazdy ma skille jakie mu odpowiadaja ,a co do spisu itemow to na kazdym swiecie są inne ceny i na antice mozna fs miec na 10 levelu a na iridi na 30 levelu wiec zastanow sie co piszesz.Lepiej bys zrobil jakis skille i eq na poszczegulne potwory .
stary 16-04-2005, 07:09   #4
O$try
Użytkownik Forum

O$try's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2005
Lokacja: omfg?

O$try ma numer GG rotfl
Domyślny

Zaraz i z tego tematu się zrobi taki shit...

Cytuj:
A jak mam 40/40 to ubije cyca? a jak zrobie 41/41 to położe go na hita? i czy jak zrobie 50/50 na 10 lvl to good??....
ehhh, ale dzięki że to ujołeś bo te ekhm... uzytkownicy - spammują tylko....
stary 16-04-2005, 07:45   #5
MistrzYoda
Użytkownik Forum

MistrzYoda's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Titania

MistrzYoda ma numer GG 5336421
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gumski
Nie mialem sily zeby opieprzyc tych wszystkich ludzi o debilne posty.
Wielkie gratulacje za to, ze ktos w koncu to zauwazyl. Jesli ktos rzeczywiscie chcialby sie dowiedziec jakies skile na jaki lv/potworka to naprawde, kilkanascie minut szukania [conajmniej] na jeden tresciwy post.

Powyzszy opis jest sklejony z duzej ilosci podobnych i wydaje sie byc sensowny. Proponuje przyklejenie tego tematu i zablokowanie starego. Tego zreszta tez, zeby znowu nie bylo burzy mozgow
Przychylam sie do tego co mowil kolega......
MistrzYoda jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-04-2005, 08:32   #6
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Stan: Niegrający
Domyślny

Ideą tamtego tematu było ograniczenie spamowania do jednego tematu, zamiast spamowania dziesiątkami tematów o podobnej treści.
Jak zacząłem swoją grę, to po pewnym czasie poszedłem sobie powiedzmy na cyklopy. Oberwałem trochę, zużyłem uhów, więc co zrobiłem? Wróciłem, potrenowałem więcej, trochę kasy zarobiłem na lepszy eq i znowu poszedłem na cyklopy. Teraz już klepałem je bez większch problemów, więc było spoko. I tak powinno to wyglądać. A jak widzę ludzi, którzy chcą wiedzieć z dokładnością do 1 skila kiedy się wybrać na raty/skeletony/ghoule/cyklopy/inny badziew (niepotrzebne skreślić), to mnie krewa zalewa. Niektórzy chcieliby żeby im caluteńkie życie w Tibii ułożyć. Zero pomyślunku. Ludzie! Pójdzie, spróbujcie zabić jakiegoś potwora. Widzicie, że nie dajecie rady lub jest to nieopłacalne - wróćcie, podbijcie skile/mlev/lev i spróbujcie jeszcze raz.

Dla mnie tamten temat nie ma sensu. W ogóle to bym go usunął i kasował wszystkie takie tematy. To by była najlepsza pomoc dla wszystkich, którzy zadają tego typu pytania. Bo inaczej oni nigdy się nie nauczą. Jeszcze będą pytali: czy lepiej iść na demona ze skilami 90/90, czy najpierw powinienem potrenować do 91/91? Who cares? Idź, zgiń, nie zgiń, zabij... Dowiedz się sam czegoś, pograj w tą grę trochę... Nie wzoruj się nonstop na innych i na tym co inni mówią. Są pewne rzeczy, które się wie, jak np. coś takiego, żeby na tego osławionego cyklopa nie iść rycerzem ze skilami i eq prosto z rooka, no ale ludzie... pytania jakie padają w tamtym temacie po prostu mnie dobijają :/

Dziękuję za uwagę
stary 17-04-2005, 10:27   #7
!!!David!!!
Użytkownik forum

!!!David!!!'s Avatar

Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Kraków

Stan: Początkujący
Imię: Davidjest
Profesja: Knight
Świat: Samera
Poziom: 40
Skille: 79\79
Poziom mag.: 5
!!!David!!! ma numer GG 1773465
Brak ikony

Po pierwsze temat bez sensu!!!

Po drugie skille każdy może mieć jakie chce! Zależy czy lubi trenić! - i jeśli ktoś ma na 8-10lvl 50 skille to jest powiem PRZE KOLO(raczej nikt sie tak nie męczy)

Po trzecie staff jaki sie ma zależy od cen i czy ma sie jakiegoś kumpla na serwerze !!!
!!!David!!! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-04-2005, 17:36   #8
Maix
Użytkownik Forum

Maix's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Białystok

Domyślny

Myslę że takie tematy są potrzebne też dlatego żeby ludzie wiedzieli na co NIE chodzić. Doświadczonym graczom nic to nie da ale newbie moga stąd wycztać że na skillach 30 nie pohuntują guardów (lol). Ja jak zacząłem grę musiałem dednąć z 20 razy bo nikt mi nie powiedział że mam za słabe skille na beho/ghula/cyca. no...

Mam 9 pkt karnych za za długi podpis(Wcześniej),ale chciałbym przypomnieć,że:
Uzytkownik nie ma za długigo podpisu-
Użytkownik w sosób obszerny afiszuje swoją osobę
Maix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-04-2005, 18:09   #9
Mumakil
Użytkownik Forum

Mumakil's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Unfair
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: nc/nc
Poziom mag.: 53
Domyślny

ty napisales np. co huntowac na 30 levelu ze skilami 75/75
a oni chca wiedziec co huntowac ze skilami 40/40 na levelu 40 -.-
imho to co napisales to kolejny badziew , psadnie na ostatnia strone za kilka dni , przyjda ludzie ktorzy tego nieczytali i zgadnij o co zapytaja??
Mumakil jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania