![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() Zhackowano mojego kumpla, podal kolesiowi na Xanterze o nicku Xuroto acc number, koles mu zmienil haslo. Problem jest w tym ze moj kumpel sie zalamal bo nie ma/nie pamięta maila z ktorego rejesrowal konto. Wysylaismy maile do Cipsoftu ale nic tego (odsylali auto msg). Jest jakis sposob na odzyskanie konta albo sprawdzenie na jakim mailu byl rejestrowany?
Ostatnio edytowany przez Scypion Lord - 22-03-2005 o 20:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 03:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Master Alucard
|
![]() Szkoda mi go
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() "ignorantia juris nocet" - nieznajomosc prawa szkodzi... jezeli nie zna / nie pamieta swojego maila i nie posiada swojego recovery key, to konto to jest NIE DO ODZYSKANIA. chocby nawet stawal na glowie nie da sie go odzyskac i tyle... nie piszcie gmom, counsellorom, tutorom, poniewaz to nic nie da. jest cos takiego jak lost account interface. niech poszuka ( albo ty jak chcesz ). i przyszlosciowo... niech przeczyta tibia rules
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
|
![]() niech siada do kompa i robi nowa postac
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mysta Krecik - 25-03-2005 o 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2005
Lokacja: Międzyrzecz
![]() |
![]() Co za nie mądry człowiek daje swoje numerki obcym ?? moje numery ma tyllko 1 osoba-ja
![]() |
![]() |
![]() |