|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Śródziemie
![]() |
![]() Mam problem z programem Tibia Mc. Nie wiem jak go użyć. Czy by mógł mi ktoś wytłumaczyć gdzie go ściągnąć i w jaki sposób odpalić 2 Tibie na raz??
Prosze o szybką wypowiedz ![]() ![]()
Imie: Knighto of Honor Świat: Inferna Miasto:kazordoon Level: 8 (rośnie) ![]() profesja: Paladyn Skille: -27 -21 shielding ![]() Magic lvl:0 ![]() ![]() Best solo: Mino Guard (jak dodać załocznik mino g??) ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Regulamin znasz??
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
|
![]() @up
spoznilem sie... jest to nielegalny program i uzywanie go grozi banem. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Śródziemie
![]() |
![]() Dziękuje, nie wiedziałem. Przepraszam. Temat do zamknięcia.
Imie: Knighto of Honor Świat: Inferna Miasto:kazordoon Level: 8 (rośnie) ![]() profesja: Paladyn Skille: -27 -21 shielding ![]() Magic lvl:0 ![]() ![]() Best solo: Mino Guard (jak dodać załocznik mino g??) ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() nie legalny program
ps ja bym proponowal wlaczyc ![]()
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
|
![]() nielegalny i blokujacy servery wpadlem kiedys do kumpla do chaty patrze a ten ma 7 postaci na mc i robi runy. Jak by tak 100 osob zrobilo to by 700 miejc na serverze zabrali
![]() daruj sobie, mc to strata czasu expij rob loot bagi skilluj nie marnuj czasu na glupie stanie i robienie run idiotyzm pozdro |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Z Mc jest duży problem na Infernie bo tam prawie 1/3 populacji to druty i Sorce gdzieś skitrane i robiące runki dla ich High levelelowych postaci ![]() Ty lepiej zacznij myśleć jak grać uczciwie a nie jak oszukiwać. Poza tym teraz na Mc users się ostro poluje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() zgadzam sie ze wszystkim wypowiedziami. kiedys jak jeszcz ebylem noobem to uzywalem mc tibia gg lecz po jakims czasie zrozumialem, po co oszukiwac? lepiej grac uczciwie a nie tak jak na pandori pewien gosc w dwa miechy zrbil 100 lvl. i po co? dla slawy? wladzy? (przepraszam autora ze uzylem jego tekst - po co? dla slawy? wladzy?) lepiej grac uczciwie i samemu do czegos dochodzic. najbardziej jest mi zal hackerow.... sa to poprostu niewyzyte dzieci ktore nie umieja same zrobic dobrej postaci. to by bylo na tyle.
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() Ja sie wam przyznam szczerze ze mca uzywam do ogladania filmow...jak trenie:S
A jezeli to tez jest wbrew regulaminowi to mnie to nie interesuje ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka
Stan: Na emeryturze
Imię: Zurni
Profesja: Druid
Gildia: jestem członkiem!
Świat: Vinera
Poziom: 41
Skille: -----
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Mc jest fajne.
Ja zrobilem 3 postaci 2 drutów i jednego knighta i se trenie.Robie runki i puźniej pekuje ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Ja uważam, że MC to spoko program
![]() Ale bota nikt nie pobije ![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ja się przyznam że przez 2 dni używałem gg ale zrozumiałem że to nie ma sensu i po co oszukiwać...
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
Tibia Rules 3. Cheating d) Manipulating the client program or using additional software to play the game. Czyli niby używanie macro jest niedozwolone gdyż wprowadza ono pewne zmiany w kliencie gry. f) Playing on more than one account at the same time ("multi-clienting"). Z drugiej strony gdy używasz jego tylko do oglądania filmów to niby nie łamiesz tej zasady. Sam nie wiem co o tym myśleć ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Berylia
![]() |
![]() @ pebe83
no tak ale zmieniając np. grafike w cliencie już łamiemy podpunkt a. jest tu taki poradnik "pimp my tibia" w którym podane jest jak tą regułę łamać ;] co do f. to oglądając filmy na tibiCam nie lamiemy tego punktu bo nie odnosimy korzysci z tego ze mamy dwa razy załączonego clienta ;] sam mam mc ale nie mam zadnego druta lvl 11+ ;]