|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Legnica
|
![]() Ale masz problemy....
To oczywiste ze im nizej tym wiecej dwarfów ![]() Sam tam nie byłem swoim charem ale widziałem jak mój rl kumpel tam był loot niezły i exp ![]() Dwarfy Guardy pojawiaja sie nie zlurowane chyba na -3 poziomie. Na prawo od (kaniony) sa dwie kopalnie i wchodzisz w obojetnie jako i schodzisz na sam dół MYSLE ZE POMOGŁEM! ![]()
Nik:Halmel ![]() Profesion: Knight ![]() Skills: 43/41 ![]() Level: 10 ![]() City: AB'Detriel Conection timeout- co to ma byc jak temu zaradzic ? HELP!!! ![]() Ostatnio edytowany przez Hamel - 15-01-2005 o 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Ekhem
1-wszy poziom ![]() 2-gi poziom ![]() 3-ci poziom ![]() 4-ty poziom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() To zależy w jakiej kopalni w niektórych na samym końcu GSy i Geomancery
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() ale glupoty piszecie
Po raz ostatni: 1 i 2 poziom - Dwarfy zwykle i Rotwormy 3 poziom - Soldiery / Guardy tylko w pokoju laczacym 4 kopalnie / 4 poziom - Soldiery i pojedyńcze Gaurdy 5 poziom - Guardy 6 poziom - Guardy 7- Poziom - w 5 kopalni Dwarf Hell - soldiery guardy i geomancery w 6 kopalni GSy ale to sa za bramka questowa wiec ciezko tam "wpasc przez przypadek"
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
Stan: Początkujący
Imię: Juroqu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Shadows world
Świat: Nebula
Poziom: 103
Poziom mag.: 6
|
![]() w kopalni jest też pojedynczy geo, ale żeby tam dojść, trzeba albo zwiedzać (a nie expić) albo wiedzieć gdzie ;-)
To samo odnosi się do GSa.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: gdynia
![]() |
![]() Też mam pytanie.Jak zsummonuje monka to dopiero na 4 poziomie???A może sorkiem na niedługo 27 levelu na 5 sie zapóścić?
świat-Valoria nick-vaviec profesja-sorcerer lvl-26 ![]() mglvl-36 ![]() skille-19/23 ![]() uhmaker-8drut mglvl-3mglvl ![]() Ostatnio edytowany przez rafal<vaviec> - 18-01-2005 o 17:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Ekhem... Doszlem na 4.poziom maks ale zamierzam dojsc dalej bo rodzinka dwarfow to super exp
![]() ![]() 1 level : Dwarfy (malo), Poison Spidery (chyba) 2 level : Dwarfy (dosyc duzo), Rotwormy (tez dosc duzo) 3 level: Rotwormy (na wstepie duzo), Dwarfy (nieco mniej), Dwarfy Soldiery (dosyc duzo, bo to "ich poziom"), jeden Guard, ale albo ktos go wyciagnal z tego pokoju co laczy te kopalnie albo nie wiem 4 level: Tam juz sa Guardy i Soldki bylem tam dwa razy i malo tam widzialem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() a czy moze ktos podac w jakiej kopalni (screnn please
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wladczyni Mieczy
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Na 5 poziomie to najlepiej siedziec w kopalni najbardziej wysunietej na polnoc. Guardow jest odpowiednia ilosc jak na ciebie dasz rade raczej bez strat ale wez UHy na wszelki wypadek i hmm jakby napadl cie wielki respam.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() ej no to jak jest w koncu.. piszecie ze soldki dopiero na 3 a mnie zabily na 1szym
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Na 1szym nei ma soldkow sa dopiero na -3.
A ktos wie co jest za bardzo dobrze schowana dziura w kopalniz crus helm questem na -4? wlazlem i nic nie moge znalesc moze wy cos wiecie?
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2005
Lokacja: Brazil
Imię: Eternal Oblivion
Profesja: Elite Knight
Gildia: masterzy
Świat: Amera
Poziom: 275
Skille: 114/110
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() z soldkiem da sie walczyc nawet na powierzchni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Wez Nie Kozacz
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() up: oczywiscie ze sie da, ale nie na terenie wyjscia z kopalni )chyba ze ktos zluruje) tylko na poludnie od nich. tam jest resp ~4 soldkow.
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() A ja wam powiem, z na Harmonii guardy w kopalniach mozna spotkac na poziomie -2 (lurerzy) i to baardzo czesto, a nawet widywalam na poziomie -1, wiec ostrzegam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() łał?! moze mi ktos powiedziec w ktorej koplanii jest najmniejszy resp guardow (5 poziom) ?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
|
![]() Włącze się do tematu
mateusz_15 - najmniej guardów jest na 1 kopalni (oczywiste to jest) razem jest ich 13 jest jeszcze 6 poziom na którym są 4 slimy (guardy wychodzą po 2 lub 3 , koło dziury nie ma respa) 2 kopalnia jest jeszcze lepsza na 5 piętrze respuje się też 13 guardów ale uwaga bo 3 przy dziurze (Taktyka dla palka, sorka, druida lecimy w strone dziury na półnos zabijajac je max hp stracilem z 40) Na 6 piętrze są slimy razem 6 Na 7 pietrze jest ich 10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() zeby najmniej tracic to najlepsza jest kopalnia srodkowa, 3 od gory, czyli labirynt. tam mozna spokojnie na 1ff kilka guardow zrobic.
ps . nie da sie na guardach nie tracic uhow a z pewnoscia nie na skilu 75. ja mam 81/80 i dsm i uwierz, trace uhy :/