|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() TUTAJ CHCIAŁEM PODZIĘKOWAĆ WSZYSTKIM MOIM KOLEGOM A SCZEGÓLNIE PAWŁOWI (NICKU NIE PODAM) PONIEWAŻ ZAWSZE MI POMAGAŁ KIEDY BYŁEM W POTRZEBIE I TYLKO ON TAK BARDZO RYZYKOWAL SWOJEGO CHARA DLA MNIE. PAWEŁ JESTEŚ SUUPER :**. KOŃCZE Z TIBIĄ I POWIEM WAM JEDNO: TIBIA TO GÓWNO ZE ZGNILEGO TRAMPKA I KOMPLETNY POZERACZ CZASU. MAM WAS WSZYSTKICH W DUPIE (OPRÓCZ KOLEGÓW) I WASZE KOMENTZARZE TYPU (MĄDRY SIĘ ODEZWAŁ) I NAWET JUZ TU NIE BEDE ZAGLADAL WIEC NIE WYSILAJCIE SIE Z KOMENTARZAMI I NABIJANIEM POSTÓW. I TRZY SŁOWA DO OJCA PROWADZEGO (MODKÓW): *** WAM W DUPE. ALE WIECIE CO WCHODZCIE NA SUPER STRONE WWW.JEZELITUWEJDZIESZTOCIESHAKUJE.NET.PL.COM.BIZ A TAKZE NA WWW.INTERIARZADZI.PL I NA WWW.DARMOWEPOSTACIEWTIBII.PL TAM SA DARMOWE PROGSY DO NABIJANIA SKILLI I W OGOLE. I JESTESCIE HUNTED PRZEZ BUBBLE BO TO MOJA KOLEZANKA NA RL. PEWNIE TERAZ POJDZIECIE DO LASU, WYKOPIECIE RÓW I NASRACIE DO NIEGO A POTEM PRZETRZECIE SE DUPE DRUCIAKEM Z RADOCHY I PODNIETY, BO JESTESCIE HARCERZAMI ALE CÓŻ, TAKIE ŻYCIE.
|
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: ET Server 2.60
![]() |
![]() Hahahahaahah, jak ja lubie takich debilów -.-
To rox: Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sharp - 01-04-2005 o 18:27. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: L.W.
|
![]() Balmi ale się zbulwersowales ze cie zabili
![]() ![]() @Balmi To ja Korrben Dallas ![]() Ostatnio edytowany przez Wujek Samo Zło - 01-04-2005 o 18:46. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
EDIT: CHOCIAŻ MI NA PRIVATE MESSAGE NAPISZ I TUTAJ SĄ TAKŻE ZAKŁADY ZA ILE MIN MODKI USUNĄ|ZBANUJĄ TEN TEMAT. ZWYCIĘZCA WYGRA KOPA W DUPE I NOWA SZCZOTECZKE DO KIBLA UWUNDOWANA PRZEZ FIRME WODA KLOZETOWA Ostatnio edytowany przez Mibal - 01-04-2005 o 18:39. |
|
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() stawiam że do końca tego tygodnia plus ban dla ciebie
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Cytuj:
Z tego co widze to chyba Ty masz podniete :/ o w mo... Pewnie masz 12 lat i szczeżysz dupe :/ Po drugie wyjdz z tego forum noobie sam powiedziałeś ze "I NAWET JUZ TU NIE BEDE ZAGLADAL WIEC NIE WYSILAJCIE SIE Z KOMENTARZAMI I NABIJANIEM POSTÓW." To co tu jeszcze robisz?? -.- ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
Lokacja: LW
|
![]() Dzięki michał za słowa uznania! Zapamiętamy Cię wszyscy
![]() Pozdro! Trzym sie ! Ostatnio edytowany przez Feni - 01-04-2005 o 19:21. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Szczecin>Moj dom>Moj pokuj>krzesło przed kompem
![]() |
![]() heh gościu ma podniete ze go rat zabił ale co tam :/ heh miendzy innymi lubie tibia.pl bo mozna sie z n00bów pośmiać
![]()
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Lidzbark Warminski ^^
![]() |
![]() Pamietam cie z mythery..miales mi dl''e blokowac..moj RL friendzie...szkoda ze sprzedales chara i juz nie grasz...a miales juz prawie 40 lvl..no cóz...z Bogiem ;]
#10 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() wg. mnie ty nie jestes idiota, tylko po prostu gosciem, ktory siedzal przy tibi 25h/dobe, przez caly tydzien.po prostu n/c
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() TIAAAAA....pojechales do hong kongu,gadales z bubble,zakolegowales sie z nia itp.A cachero to moj kolega z klasy!!i co?lyso ci?
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
P.S Bubble do mnie na wakacje przyjeżdża więc jakby ktoś chciał ją zobaczyć na rl to msg me. |
|
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() I wlasnie dlatego nie lubie dzieci...
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() O ja pier*****.... Odezwał się jakiś n00b.... Żygać mi się chce..... Gościu są 2 opcje:
1) Albo masz 10 lat, dopiero co nauczyłeś się używać toalety i myślisz że jesteś boss, więc starasz sie popisać (?) LOL ![]() 2) Albo jak byłeś mały to Ci się kołyska zapaliła z tobą w środku i Ci ją gasili łopatą.... Jak ktos może znać inne wersje to chętnie ich posłucham ![]()
#16 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#17 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Cytuj:
wow skoro jesteś starszy to wiesz tym głupszy pewnie ubierasz się jak komar na kroplówke Jak Ty widzisz tylko Tibie przed oczyma to się nie dziwie ![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Nawet widzi latające SD w Powietrzu Noobem sam jesteś bo nawet posta nie umiesz napisać ![]() Downy kłamią Dobra Maniaku Tibi masz 10 lat i pewnie przyszedłeś tu żeby się wyżalić nam bo twoje grono kolegów już nieczego nie widzi oprócz Tibi ![]() wyjdz z tego forum bo to ędzie zaraźliwe Ty pewnie zaraziłeś się od memuzo 0.o Noobowstwem nara fiflaku-.- noob plx? Modki Plx Ban Ostatnio edytowany przez Omron - 01-04-2005 o 20:23. Powód: popełniłem błąd |
||
![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
I wytłumacze ci (bo podejrzewam że masz problemy z głową) że te sd i inne to były żarty lolq ale bana chcę bo tibia mnie już nie interesuje, a grałem tylko rok i teraz pomyślcie przez rok zrobilem 40lvl~. Czy to według was jest siedzenie przed kompem 25h na dobę skoro niektórzy robią w ten czas 100lvl i większy? Ostatnio edytowany przez Mibal - 01-04-2005 o 20:29. |
|
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() no comments....
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Centaurek
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 22
Skille: 53/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Sry po przeczytaniu tego wszystkiego wydało mi się, że ktoś robi sobie jakieś jaja z okazji 1 kwietnia
![]() Jednym słowem: n/c Po prostu to jest żenujące, facet co nas to obchodzi, że kończysz z Tibią? Niedługo ludzie wezmą z ciebie przykład i po osiągnięciu następnego lvl'u będą zakładać to następne tematy ![]() Dobrze że dzisiaj jest Prima Aprilis, bo mam dobry humor. Jak bym takiego nie miał to bym cię zbluzgał ![]() Ban dla tego Pana...