|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Łódź
|
![]() Komentujcie
![]() Rok 2015 nie jaki Kenetopu nie służył władzy. Dlatego go zamkneli w więźeniu dla rebeliantów. ![]() Po ostatnim pobiciu przez Assainów Tibia Kenetopowi coś się działo z głową... ![]() Nagle usłyszał Kata który miał go zabić... ![]() Kenetopu nie chciał sie zabić, ostatnimi siłami znisczył skrzynkę... ![]() Los chciał, aby spotkał sieoko w oko z katem... ![]() Kat zaatakował... ![]() Kenetopu przypomniał sobie pewien czar i go rzucił... ![]() Po zabiciu Kata Kenetopu musiał uciekac... ![]() P.S Chciałem podziękować mojemu przyjacielowi, bo to jest jego postać on robił dialogi ja wymyśliłem tylko sytuację i skonstruowałem ta postać nei jest moja i dlatego THX ken ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() ups sryy za double post mam problem z przegladarka delete ten post
![]() Ostatnio edytowany przez Ojczul1 - 20-06-2005 o 14:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() powieksz wiem ze wystarczy kliknac ale lepiej dawac hotlink
pozatym to nie twoje w 100% wiec?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Łódź
|
![]() @Ojczul1
Nie rozumiemy się ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2004
|
![]() Wiec twoj angielski stoi na naprawde wysokim poziomie.
Nie "name is costam" tylko his name is costam" You will be mine int.... i co tam dalej jest bo sciate "Can you fell it??" Tłumaczenie: Potrafisz upad to?? Powinno byc: Can you feel it?? Co do wykonania nie mam zastrzezen.. Wykonanie 9/10 pomysl 10/10 pisownia 0/10 lacznie 19/30 czyli okolo 6/10
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Temploraity Exahusted
|
![]() No anglik to pwnie miałem 3 nie Hawk
![]() Ogólnie fake mi się podobał...
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() BOŻE! Czy wy macie jakąś manię wielkości? Wszyscy muszą zadawać obrażenia jakieś wyolbrzymione, postacie mają super-hiper-giga moce i są nieśmiertelni(a nawet jak zginą to i tak uratowali tym świat). Rozumiem, że to fake, ale ile można? I zrób coś, żeby były większe.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
I oto chodzi właśnie w Humans Doom.... tam każdy w każdej chwili może zginąć, i wcale ogromych obrażeń nie robią... bo ileż to jest... wszyscy mają po 100 HP a średnie obrażenie to 40 hp.. więc ? Co do topicu: jakiś taki dziwny ten fake ;P ... albo screeny z gry ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() No spoko,spoko tylko coś z tym angielskim....
|
![]() |
![]() |