|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() To jest mój pierwszy fake więc co nawalę to postaram się poprawić (ciągle się uczę)
![]() Pewnego razu Stolph wesoło szedł sobie przez las: ![]() I nagle zobaczył minotaury!!! ![]() Chciał uciec ale mu się nie udało ![]() ![]() Na szczęście nasz bohater szybko rozwiązał ten problem(czytaj linę ![]() ![]() Szybko pobiegł ostrzec mieszkańców miasteczka ale niestety wpadl na 2 Archery ![]() ![]() Czy mu się uda??? ![]() Mam nadzieje ze sie spodoba ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() No no no jak na pierwszy fake miałeś dobry pomysł, i wykonałeś go całkiem dobrze... czekam na nastepną część
![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Acid - 02-03-2005 o 17:15. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() eeee dupa widze tylko ostatnie zdjecie xD ale po wykoaniu tego zdjecia eee jakos nieciekawie
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() @dwarf
ostatnie zdjęcie jest całkiem inne od wszystkich @topic Nawet mi sie podoba, rób następne części tylko troche bardziej się postaraj |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() duzo do napisania
![]() To tak: Bledy- 1.Pisze XX says: (na zolto), gdy cos mowisz. Potwory mowia na czerwono. 2.Archery sa na dachu, a potem zniknely wtf? 3. Brzydko powiekszone potworki (widac piksele) 4.Brak obwodki czcionki 5. Z kad to czerwone zycie na 4 obrazku? 6. W konsoli nie pisac tego co mowisz. jesli nie chce ci sie tego pisac w konsoli ta ja zakryj granica mapy bitowej w paintcie Pomysl- moze byc ![]() Dodatkowe- Rob dalej i poprawiaj bledy ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cor Tibiarz - 02-03-2005 o 17:27. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() 2. No bo sobie poszły przeciez patrolowały ![]() 5. przeciez go złapali więc był torturowany itp. :/ Skoro się podoba to zrobie drugą część ![]() @Avager Tymczasowy Wiem że kolor skóry nieciekawy ale mi pasował ;/ I chciałem zrobić pewną ODMIANĘ (dziwne że takiej perspektywy w fake'u "wielka ucieczka" nie krytykowałeś -.-)i mieszanie barw w paintcie raczej nie jest możliwe... Ostatnio edytowany przez U$er - 02-03-2005 o 19:56. |
|
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Hm... jeżeli to pierwszy raz to patrz na oceny w nawiasach
![]() Pomysł: 7(7)/10 Wykonanie: 2(5)/10
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
lol? Bedzie widac wyraznie jesli zropbisz obwodke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() mi sie to jakoś strasznie nie podoba bo:
-Byle jak powiększone z Tibia.spr ... -Czasem dziwnie teksturki wyglądają -Czcionka -kolor czcionki -ostatnia fotka ... czy ty jesteś jakimś Miśkiem ? i to z żółtaczką?! CZY TO TAK TRUDNO DOPASOWAĆ KOLOR SKÓRY ?????? TAK DZIECI W PRZEDSZKOLU RYSUJĄ (NA ŻÓŁTO :/ )... P.S. JA w przedszkolu rysowałem Lekki róż + pomarańcz (też lekko) i bardzo ładnie wychodziło ;P . Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 02-03-2005 o 18:44. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Wiec fajne fake ta czcionka i minochy sa niedopracowane .
To jest na Senja???? zgadza sie??? Niezly fake zrób 2 część jak zrobisz 2 to wyslij mi prywatna wiadomość |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() P.S. 2 częśc trochę się opóźni więc nie liczcie na nią szybko ![]() |
|
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Ladne,sobry pomysl tylko jedno niedociagniecie ccionka (ale nie jest to az takie straszne) nastepne na pewno beda dopracowane bardziej
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Carlin, a dokladniej jezeli chodzi o miasto to zminiam je jak skarpetki
![]() |
![]() Fejk moze byc
![]() ![]() TYLKO POSPIESZ SIE Z NASTEPNA CZESCIA I ZROB JA BARDZIEJ ORYGINALNIE!!!! ![]() ![]()
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Tyle tematow o czcionce i lipa... ![]() TAHOMA z czarna obwodka rozmiar 8!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
|
![]() I co z tą drugą częścią?
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Jak na pierwsze fejki to ładne.
Chociaż w niektórych miejscach, np. minosy i napisy są niedokładne. Pamiętaj ! Tahoma, 8 , pogrubienie, żółty kolor i zrób czarną otoczkę. Grubości 1 piksela oczywichście ![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() przed chwilą widziałem fake pt "Toilet Shoer Story" teraz wszystko mi się podoba
@Topic całkiem niezłe |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() jak na pierwszy fake to ladnie i tak, czcionke popraw na tahome np.