|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2004
|
![]() mam pytanie odnosnie wysp dostepnych tylko dla premium accaunt. na ktorej wyspie palladyn na 19 levelu bedzie zabijal najwiecej potworkow?? tzn chodzi o to zeby mnie nie zabily jakie ghosty albo demony albo jeszcze inne za silne jak na mnie potwory. chce szybko zdobywac expa. na jaka wyspe najlepiej isc ?? skad sie na ta wyspe dostac?? i ile kasy mam ze soba wziasc zeby zaplacic za przejazd??
Ostatnio edytowany przez duch10713 - 30-10-2004 o 12:03. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() jak chodzi o normalny swiat (nie dla pacc) to najlepsze jest thais MASA cycow
co do pacc area to moim zdaniem ankrahmun. tam jest duzo scarabow ktore leje sie dosc dobrze. p.s. dla palka najszybciej sie nabija lvl w hell gate
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Na Darashi jest świetnie, ja zrobiłem tam w ciągu 5 godzin, 30 k expa, expiąc ciągle na rotkach, dla 19 lvlu paladyna będzie to w sam raz, ale chodź ze spirami i shieldem tak ci będzie jeszcze shielding wzrastał ; ] Wrazie czego musisz miec przy sobie parcele bo czasami może większa grupka rotków na ciebie pójść, najlepiej żeby Cię atakowały tylko dwa...
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Larvy 4ever. (Ankrahmun)
Speary + Dobry shield, 44xp za jedna, klepiesz na full defie, skille same lecą i lvl też. W dodatku rzucają kaskę i meaty (często). Jest ich także o wiele więcej niż rotów na Darashii.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() Ankrahmun, Ankrahmun i jeszcze raz Ankrahmun
![]() W miare szybki exp na larvach i scarabach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() LoL! Na Scarabach expić na 19 lvlu? ^.- Przecież one nawalają tymi poison fieldami jak głupie, ciągle tylko exane trzeba walić -.- Może koleś w czasie expienia chce sobie bełty robic, to prawie co minutę lub dwie musi mane spalac na głupią exane ^.-
![]() |
![]() |
#7 |
Master Alucard
|
![]() scaraby walą z poison fieldów, ale tylko kratke przed siebie, a ty jak się niemyle jestes paladynem, więc uciekasz -.-
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zależy bo ja np. byłem na scarabach tylko raz ^.- ze shieldem i spirami, łatwo nie było, już wogule w tej jakby świątyni, gdzie na jej końcu jest mumia (chodzi mi o ankrahmun) ^.- Tam byłem pierwszy raz i ostatni na scarabach ; ] Larvy ujdą ale jak są w grupce to ładne hity od nich wchodzą <=P
Ostatnio edytowany przez Monciaq The Cruasader - 30-10-2004 o 15:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2004
|
![]() a jak sie dostac na drame i ile kasy potrzebuje wziasc??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Darame? No to są dwa sposoby, jeden trochę bardziej ryzykowny... 1. Idziesz na Femour Hills i tam jest dywan, mówisz -hi -darama -yes za 60 gp cię deportuje na Darashie. a drugi ten bardziej ryzykowny, do Venore musisz iść pogadać z gościem -hi, -darashia, -yes, teraz będzie gadał o ghoustship, bo jest możliwość że płynąc na darashie można zachaczyć o ten statek - -, ale jeśli się nie boisz to jeszcze raz powiedz yes i po sprawie, jak będziesz miał szczęscie to trafisz spokojnie na darashie, jak nie to na ghoustship.. ufff..
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() do ank mozna jeszcze doplynac statkiem z venore ale nie pamietam ile kosztuje... ogolnie exp cacy, mozna potrenowac sobie z fire elementarem, vampirem i behemothem w miescie. w sumie ciekawa jest ta wysepka. od lipca zadko sie z tamtad ruszam ^^
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Devith von Edain
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eldars
Świat: Aurea
Poziom: 45+
Skille: 55/55+
Poziom mag.: 4+
![]() |
![]() @Up UP
Lol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Ups to nei dociebie drogi modize tyltko mnie uprzedizłeś ![]()
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Najlepsza wyspa to Ankrahmun. Szybko leci Exp na Dragach,scarabach itp.
|
![]() |