|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() SUMMONY Podaję listę summonów czyli od którego lvl (napisałem także ile many wtedy posiadamy) możemy zacząć summonować dane potwory ![]() POMIJAM LVLE OD 8 DO 13 NA KTÓRYCH NIE MOŻNA SUMMONOWAĆ ŻADNEGO POTWORA. LVL 14 Mana: 215 Summony: Skunk, Badger, Rat, Snake, Spider LVL 15 Mana: 245 Summony: Dog, Rabbit LVL 16 Mana: 275 Summony: Mimic ![]() LVL 17 Mana: 305 Summony: Troll, Bear, Frost Troll, Orc, Skeleton, Wasp LVL 18 Mana: 335 Summony: Swamp Troll, Polar Bear, Lion, Orc Spearman, Elf, Dwarf, Scorpion, Minotaur LVL 19 Mana: 365 Summony: Larva, Orc Warrior, Dwarf Soldier, Elf Scout LVL 20 Mana: 395 Summony: Scarab, Amazon, Minotaur Archer LVL 21 Mana: 425 Summony: Wild Warrior LVL 22 Mana: 455 Summony: Ghoul, Valkyire LVL 23 Mana: 485 Summony: BRAK LVL 24 Mana: 515 Summony: Cyclops LVL 25 Mana: 545 Summony: Fire Devil LVL 26 Mana: 575 Summony: Minotaur Guard LVL 27 Mana: 605 Summony: Stone Golem, Dwarf guard, Orc Berserker, Monk LVL 28 Mana: 635 Summon: Demon Skeleton LVL 29 Mana: 665 Summon: Orc Leader LVL 30 Mana: 695 Summon: Fire elemental ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pramus - 29-03-2005 o 12:17. Powód: Na prośbę Vorpha dodaję Mimica. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() a gdzie mimik (czy tam mimic) :> ??
![]() |
#3 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Hmmmmm.
http://www.tibia.pl/monsters.php?sort=exp http://forum.tibia.pl/showthread.php...hlight=Summony Czyli "Use the power of szukaj button" Wszystko to już jest, tylko trzeba poszukać. @Down To nie było do ciebie ![]()
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 29-03-2005 o 11:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie nie nie...chyba sie nie zrozumielismy...jest NOWY "potwor" ktorego mozna summonowac...jest to skrzynia...nazywa sie mimik (mimic) po zabiciu zamienia sie w normalna skrzynie...wiec czytaj dobrze...i sprawdzaj podawane przez siebie info...poprostu na liscie summonow powyzej go nie ma...wiec...poprostu pytam gdzie jest :|
@ ![]() ![]()
Tak, staram sie byc wredny. Thoria ma to cos ^^I niech sie sama z tym meczy ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Vorph - 29-03-2005 o 15:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Tupac Legacy
![]() |
![]() Cytuj:
1. link jest do potworków na Tibia.pl a tam nie pisze na jakim lvlu możesz summonować danego potwora. 2. link jest do tematu "PRZYDATNIEJSZE SUMMONY" a ja zrobiłem listę nie przydatniejszych tylko wszystkich ![]() Ostatnio edytowany przez Pramus - 29-03-2005 o 12:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
1. Nie pisze, ale inteligentny człowiek, wie że istnieją kalkulatory, liczące staty naszej postaci. Tam sobie policzy ile ma max many na danym lv i porówna to z tabelką potworów 2. "przydatniejsze"-bo poza tymi wymienionymi w temacie reszta się do niczego nie nadaje. A jeżeli odpowiesz, że po co szukać skoro napisałem już to wszystko w jednym miejscu, to powiem, ci, że i tak ci co nie znajdą tego w tabeli potworów raczej nie poszukają takiego tematu na forum.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tupac Legacy
![]() |
![]() A ja właśnie powiem, że zrobiłem wszystko w jednym miejscu i komu zależy (a wiele osób interesują summony) to sobie poszuka. Nie każdemu chce się liczyć lvle, mane itd. więc wszystko jest w jednym miejscu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 02:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() @Herante
O nie nie popuszcze ->wedł u g A o poradnikach to coś może zapomnieć @Adi Olsztyn Założysz się że szybciej policze sobie kalkulatorem jakie sumony mogę przywołać niż znajdę ten post !
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() Moim zdaniem bardzo ciekawa lista. W summony czasami milo sie pobawic
![]() |
![]() |
![]() |