|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Park Yellowstone
![]() |
![]() Jaki wielki pech mnie spotkal ostatnio !! z kumplem postanowilismy grac na nowym serwie wybralismy Selane. Wyszedl on bodajze w srode i zaczelismy grac .na poczatku na rooku szlismy rowno ale w czwatrtek mialem duzo zajec wiec niegralem prawie wogule . W piątek kumpel byl juz na mainie a ja mialem troche wolnego czasu i mialem piaty level wiec chcialem wejsc na maina . Jak na złość rook przeeplniony niebylo zadnych potworow do zabijania wiec zdenerwowalem sie (bylem wkurzony ze kumpel juz na mainie i mi troche odskoczy z levelem) i napisalem na kanale trade Fucking Rook po jakis 5 minutach wylogowalo mnie z gry chce wejsc na postac pisze this account is banished (czy cos w tym stylu) ja zdziwiony wchodze na stronce patzre banished of ofensive statment 19:11 Yappe: Fucking rook. i BAN NA TYDZIEN .Czy za takie cos ban sie nalezal i jeszcze jedno czy niejestem najwiekszym pechowcem swiata ??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ban słuszny...
A co do tego że krzyczał Fucking CipSoft to zależy na jakim świecie. Bo na nowych światach GMy pracują pełną parą ( Łapią share accontrzystów ) Wiesz... Ja kiedyś skopiowałem wypowiedź kumpla na trade ( "Sell pacc for 300gp ![]() ![]() Więc się aż tak bardzo nie przejmuj z tym banem na tydzień. Będziesz jeszcze pierwszy na liście najlepszych ![]() PS: Tylko konta nie dziel! ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() dobrze ze dostales bana... nie mozna sie wyrazac na trade channel (itp.) w ten sposob...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Park Yellowstone
![]() |
![]() Kaczi dzienki za wsparcie . Pozdro!! P.S konta niebede dzielil A ten ban to taki niespodziewany. Nigdy niedzielilem konta , nieuzywalem zadnego macro , tibia GG, itp.. a tu za takie cos
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lanatan - 02-04-2005 o 13:04. |
![]() |
![]() |