![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Ja mam takie pytanko.... chcialem kupic sobie nowa bron.... ale bylo tak do wyboru: spikesword, i serpentsword (ten pierwszy ma lepsze statystyki)... i zobaczylem przecietne ceny spike - 2k, a serpent 3,5k no i o co chodzi?? przecie spike jest lepszy???
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() spike-24/21
serpent-28/15 Serpent ma wiekszy att a w BRONIACH to jest wazniejsze, no nie? I wogole serpent jest(CHYBA) rzadszy.
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() serpent ma 26/15
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja sie pytam ludzi na Ruberze!!! a tutaj serpenta za 2k to mozesz miec tylko od najlepszego przyjaciela
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
![]() |
![]() Serpent sowrd jest bardzo żadki przynajmiej na eterni i ma wiecej atacku a obrone se tarcza nadorbisz
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() 3,5k to nie jest wcale tak drogo za serpenta. Ale chyba nikt nie sprzedaje spikea bo jest dupiaty
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() bo legendarny
|
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Serpent kosztuje wiecej bo to legendarny przedmiot i trudniej go zdobyć niz spikesworda.
~close~
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |