|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Koło MOLTS jest sporo rotwormów
![]() Aha i nie napisałeś z jakiego miasta jesteś, ale pod Carlin koło bugów są 2 dziury z rotami ![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() 1. Okolice bagien w Venore.
2. Darama. 3. Kopalnie obok Kazz. 4. Szukaj nastepnym razem.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() jak jestes w banku na darashii idz dokladnie na polnoc tam jest dziura i od dp tez tam na zachod. 2 fajne spawny
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Darashia
|
![]() @Rankor
Szukalem...ale po 10 stronach czytania Skasowany Powod ![]() @Ork Szaman no fakt, podalem niedokladne info, ale powiedzialem : Mianowicie, jak mówi temat, szukam dobrego respawnu rotwormow. Najlepiej jakby był na jakimś Premium Area. Mile widziane mapki Z góry dziekuje. Czyli chyba bylo oczywiste ze mnie lokacja jest obojętna Kopalnie kolo Kazordoon...coz, za wiele osob sie tam kreci @Jadzia No, o to mi chodzilo...BIG THX Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Memphis - 25-03-2005 o 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2005
|
![]() Farma rotwormów w Kaz jest ich tam spora ilość.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() na darashi poszukaj dziur na pustyni.... napewno znajdziesz - sa tam same roty. z facc aren to fibula.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
|
![]() Bardzo dobry resp z mnóstwem rotów jest w podziemiach Fibuli. Tylko uwaga na 3 ds'y
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Na Daramie są 4 rotowiska. 2 już podane, a pozostałe:
- jedno niedaleko GSa na skałce - drugie w okolicach minotaur pyramid
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2004
|
![]() A kto mi powie, gdzie znajde jakis fajny/szybki/durzy respik rotów [lub podobnych stworkow] dla FACC najlepiej kolo ab, carlin ale w inncyh okolicach tez prosze pisac ;] thx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 40
Skille: 6X/6X
Poziom mag.: 5
|
![]() jesli jestes z Ab'denderiel mozesz pojsc do ssypu na smietnik na dol i beda raty i roty
![]() W thais mozesz pojsc do ancient temple tam jest niezly resp ale troche ludzi chodzi(uwazaj bo jak zadaleko pojdziesz to mozesz spotkac orki, ps , orki spearmany,orki warriory ) A jak wogole ci sie nie uda (zejdziesz za gleboko,pojdziesz za daleko )to spotkasz nawet fire dewile wiec uwazaj. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2005
Lokacja: Siemianowice
|
![]() A gdzie śa jeszcze respy rotow kolo carlin ale nie w kanalach ?
ZA all thx ... Astera ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Za górami, za lasami, stoi szałas piękny... mieszkam tam, nie znajdziesz mnie, bo ja mówie NIE! x0
![]() |
![]() 1: Darashia - na północ
2: wschód od Venore( Dużo tam ![]() 3: A jeśli chodzi o dwarfy to koło kazoo to to samo co roty
![]() Ostatnio edytowany przez soldiier - 01-04-2005 o 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
A czy fibula to nie czasem wyspa???? Myslałem że jest tylko dla PACC... tzn. Że facc też mogą????O_O P.S. troche n00bowskie pytanie ale chciałbym wiedzieć i sorki że nie na temat ![]() @topic: Niedaleko NP, a dokładnie na południe od tego wielgachnego domu na wybrzeżu jest dziurka, w niej na niższych poziomiach jest sporo rotów i prawie wcale tam nie ma ludzi.... Ja spotykałem średnio 1 na dzień.....
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Nowa Sarzyna
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zhinus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Black Rose
Świat: Nova
Poziom: 55
Skille: 22/28
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() - 4 spawny na Daramie - od depo na zachód i północ, niedaleko górki z Gsem i koło piramidy z Mino.
- Na południu Edron jest dość miły spawn, ale wiadomo - wszystko sie psuje jak jest dużo osób ![]() -Kolo Ab'Dendriel jednym w większych spawnów jest spawn w Hellgate - nie wiem jak z szybkością, ale rotów jest dośc dużo - mogą być problemy w wyjściem, bo trzeba znać drogę i pokonać w sumie około 15 ghouli. -Na pólnoc od Carlin jest też dośc dobry spawn rotów - 2 poziom pod ziemią koło Northport
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() a gdzie wy polecacie expic na daramie czy fibuli mam Pacc chce szybki lvl w spokoju nabic
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() z tego co wiem dobry resp jest na fibuli ale trzeba uwazac na Ds no i klucz drogi ale naprawde sie opłaca polecam
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny gracz
Imię: eigo rider
Profesja: Knight
Świat: Danubia
Poziom: 10
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
Fibula to wyspa ale dostaniesz się na nią podziemnym przejściem na południowy zachód od Thais... Tak dla ciekawostki tam na fibuli jest sklep w którym hatchety za 25gP schodzą a kusze za 180Gp ![]() I nietylko PaCC może ze statków kożystać bo na folde możesz normalnie popłynąć statek jest na północ od Carlin Topic:Roty Hmmmmm ja bym radzi kopalnie i wschód ven a dlaczego akurat roty Dwarfy są lepsze ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Darashia
|
![]() Coz...poszedlem do kazo - ide, ide 18:07 You see a blackboard.
You read: Rotworm Tamer i probuje otworzyc drzwi i lipa, nie mam klucza. Skad go wziac? gosciu ktory tam jest go nie sprzedaje, sprzedaje tylko Rotworm'a(ktorego sie nie kupi;p) Pozdro dla all piszacych w temacie [edit]: poprawiam bledy w tekscie... Ostatnio edytowany przez Memphis - 02-04-2005 o 18:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() @Xeltix:
Lepiej na Daramie, wygodniejszy resp. @All: Jak sie ma pacca to i tak lepiej expic na larwach niż na rotach ![]()