|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam, jest to mój 2 fake. Opowiada on o bankrutctwie CipSoftu.
![]() ![]() ![]() Zaczynamy: 1. Jak co dzień poszedłem kupic swiece. ![]() 2. Okazało się uległem wielkiemu zdziwieniu ![]() ![]() 3. Zapytałem kto tak zarządził. ![]() 4. Wedle uzyskanych informacji udałem sie do przełożonego sprzedawcy. ![]() 5. Udałem sie do Ambasady CipSoft w Tibi ![]() 6. I również zapytałem się co się dzieje jak sie okazalo nie maja kasy ![]() ![]() Czy nas bohater i pracownicy uratuja firme przed upadkiemserwerów ?? O tym dowiecie sie w drugiej częśći ![]() Ostatnio edytowany przez Tajniak Szopen - 01-06-2005 o 18:02. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Sorry dopiero po wklejeniu tematu na forum zobaczyłme iż napisy są nie czytelne
Jutro już wszystko będzie ok. I ponownie prosze moderatora o podanie linku do programów do robienia fake i do zmieniania czcionek |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() powiększ to! prawie nic nie widać :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystko byłoby ok gdyby te zdjęcia były większe >.< Jak narazie nic nie zrozumiałem gdyż dialogów nie idzie odczytać przez rozmiar zdjęć
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() Wiekszych niebylo ? Powiedksz i JUZ WIDZZE CZCIONKA
i'm fisrt? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: W średniowieczu
|
![]() Nic się nie stało macie:
Tylko głupio, że zapisałeś w *.bmp -.- http://img168.echo.cx/my.php?image=fake18pd.png http://img168.echo.cx/my.php?image=fake28vi.png http://img168.echo.cx/my.php?image=fake38tp.png http://img168.echo.cx/my.php?image=fake46fd.png http://img168.echo.cx/my.php?image=fake54cd.png http://img168.echo.cx/my.php?image=fake6dokoncz3we.png P.S Fake brzydki ^^
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() (Grrrr...) przecież gościu napisał że zauważył że(hmm..) nie da się przeczytać i że(lol..) jutro poprawi... to po co piszecie bzdurne posty o tym że nic nie widać? Nabijacie sobie posty i modek powinien coś z tym zrobić
![]() [edit] huh.. zmieniłeś fake.. no to ocena też się zmienia: Wykonanie: 10/10(nic złego, prócz tej komórki ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez heliwurab - 01-06-2005 o 19:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Slabe wykonanie to malo powiedziane
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pamiętam fake pt."Polskie nooby atakują Venore" jest to takim samym poziomie jak tamto tylko że tamto było twoim pierwszym fake'iem to jest drugim, coż więcej moge powiedzieć.
Aha co do programu polecam photoshopa. Ostatnio edytowany przez Danuneko - 31-05-2005 o 16:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Kk juz wszystko naprawiłem miłego oglądania za niedługo dam 2 częśc
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2005
|
![]() Nawet dobry fake
wykonanie: 10/10 fabuła:9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() To sie nazywa fake.Będe czekal na następną część
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Robiłeś w paincie ? Nie bardzo wierze,ale ok
![]() Wykonanie : 9+/10 Orginalność : 10/10 (chyba jeszcze niebyło nic takiego) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Dziwny jakiś... Wybuch serwerów -,-
pomysł 6.5/10 wykonanie 8.5/10 (Jak na painta ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() a oto 2 czesc:
1. Zaraz po uslyszeniu informacji od Gm'a udałem sie na góre do znajmego Wojtusia ![]() ![]() 2.Udałem sie do sklepu po jedzenie aż tu nagle dostałem nową wiadomosc ![]() 3.Odrazu udałem sie do depot aby odczytac wiadomosc brzmiala ona tak: ![]() 4.Po drodze udałem sie po małą pomoc ![]() ![]() 5.I dotarłem do bram AB ![]() 6. Udałem się do swiatyni lecz droga byla lekko niebezpieczna ![]() ![]() 7.Po dotarciu ujżałem dziwne światło postanowiłem wnie wejsc ![]() 8.Przenioslo mnie ono do znajomego Frederyka z Buszu. ![]() Jak brzmiały dalsze informacje czy uda sie uratować serwery dowiecie sie w nastepnej czesci ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo dobra jakośc jak na paint , gratz
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: UkF
|
![]() Wykonanie ladne 9/10 , ale nie skumalem fabuly(caly czas dostaje jakies zadania , to troche bezsensu) 4/10
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @Irma
LOL, on w paincie tylko wkleja -.- reszta to Fake Converter
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Taśkwa - 01-06-2005 o 20:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() pomysl-super
wykonanie-bardzo fajnie, bylo by 10/10 gdyby nie ta komorka...jak ja zobaczylem to mi sie chcialo to wylaczyc ![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Prosze komentowac ![]() |
|
![]() |