|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() Hejo! Interesuje mnie co robicie jak macie chwile wolnego (oczywiście poza tym ze gracie w tibie
![]() Ja na przykład interesuje sie muzyką, a dokładniej gram na gitarce. Ukończyłem nawet pierwszy stopień szkoły muzycznej w katowicach i w wolnych chwilach troszke sobie pogrywam ![]() Lubie tez jeździć na nartach i troszke juz jezdze na snołbordzie ![]() POZdraWiaM ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Nikt ważny
|
![]() hmmm ja w wolnym czasie czytam
![]() przeczytałem takie książki jak: "Diuna" "Gra Endera" i kontynuacje Opowieść o Avinie Stwórcy (3 z czterech przeczytałem bo 4 nie ma w bibliotece) Nawet Pottera łykłem bo braciszek do domu przyniusł ze szkoły ^^ aa i jeszcze coś... jest jeszcze TV ^^
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() JA z kolei maniakalnie czytam (wieeeele gatunków więc nie będę wymieniał), oglądam telewizję, bwie sie na kompie, słucham muzyki.
To chyba wszystko, bo reszta to tylko czasami- a te rzeczy zazwyczaj robie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Ja tesh bardzo lubie czytac
![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Ja nienawidze czytać lektur... natomiast jeżeli sam sobie wybieram książkę to nie ma problemu z przeczytaniem... w wolnym czasie... hmm... po szkole chodze na treningi (piłkarskie do klubu) i tam spędzam wolny czas - tóż po treningach ide na dwór i też gram z kumplami w piłkę, jednak czasem ejstem mocno zmęczony i siedzimy na ławce gadamy... z dziewczynami itd. itd ... wolny czas to też komp, ale na nim żadko gram w tibie, więcej montuje... w ogóle nie lubie gier - zmarnowanei czasu i nic nowego nie zrobimy ... jednak tibia to co innego... to tyle chyba
|
![]() |
![]() |
#6 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() ja bardzo lubię grać w RPG (D&D, ED) i ogólnie interesuje mnie fantasy (cała fantastyka nie, bo SF to tylko czasem jakiś film zobacze).
Po za tym bardzo lubię robić różne twórcze rzeczy, czyli programować (ostatnio PHP, wcześniej Delphi). No i oczywiscie grywam też w gry komputerowe, np. teraz dorwałem Horders of Underdark (dodatek do Neverwintera), a wcześniej wiele innych RPGów miałem okazję przejść. Grywam też w inne gry, Choćby Need For Speedy, różne dobre FPSy i wiele innych gierek. Czytać... też lubię, ale jakoś nie zawsze mam czas. Najlepiej czyta sie wieczorem, a tak jakoś wychodzi, że zwykle jak się zagram w jakąś grę lub zasiedze przy pisaniu czegoś, to jak siądę o czwartej po południu, to kończę, jak już idę spać ![]() ![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() Ja lubie czytac fantasy i grac na kompie czasem jak sie zagram to mnie trzeba silom ciągnąć do jedzenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hehe, ja mój czas spędzam na czymś pożytecznym. Jeśli nie gram w tibie bawie się we flashu, od niedawna flash i actionscript baardzo mnie interesują. Robię również trochę w PHP, ale mało... teraz zajmuje się flashem. Pozatym ogólnie kocham komputer, więc odrazu po szkole siadam na kompa i siedze do nocy. Interesuje mnie trochę haking, włąmywanie się na kompy itp. ... Oczywiście nie wykorzystuje tego biernie - to mnie tylko interesuje
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Chomiki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() ![]() |
![]() Ja pogrywam w RPG (warhammer, Zew Cthulhu),czytam książki(ale tylko jakies spoko fantasy i książki Howarda P. Lovecrafta) ostatnio tesz znęcam sie nad moimi figurkami do WFB(to sie oznacza że je maluje niewiem kto to uznaje za bardzo ciekawe zajęcie)i siedze na kompie.Czasem nawet w zimie wyskocze na polq pozucac sie gałkami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() konopie ^ girls rules
![]() //Yours, |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
|
![]() Ja tam pogrywam w Warhammera no i troszke w DiD, lubie czytać książki fantasy i oglądać komedie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() A wiec zazwyczaj siedzie przed kompem grajac w tibie albo bawiac sie htmlu, lubie ogladac filmy z Cheki Chanem ROX od czasu do czasu mozna tez przypalic jakies ziolko. Czytac nie za bardzo lubie jak juz to Tolkiena.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Tak wiec pora zaliczyc kolejny temat-nabijacz-postow
![]() 1) Sluchanie radia 2) Rozwiazywanie krzyzowek i zagadek logicznych 3) Jazda na rowerze Re czworokon: Skleroza? O, to chyba mamy podobne zainteresowania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
![]() |
![]() Ja zawsze jak nieuiem się wbic na tbie(mam pacca)to gram w ine gry
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
|
![]() Ja w wolnym czasie to raczej na kompie siedze , oglądam TV , Gazety czytam and many many more..... (nie chce mi sie wymieniać ;] (Skleroza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
|
![]() Ja zazwyczaj siedze na kompie jak jest ładna pogoda ide na dwór pograć w noge, kosza, siate i wychodze pogadać z kumplami i kumpelami ! Czasem też ide do caffe i kumpla to na tyle narazie !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Wolny czas: gitara (amatorsko), komputer, studia... ostatnio, niestety, nic więcej. Kiedyś jeszcze koszykówka, klejenie modeli (statków i samolotów głównie), pływanie...
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pan Przemocy
Profesja: Knight
Gildia: No Mercy
Świat: Calmera
Poziom: 50+
Poziom mag.: 6
|