![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Zalozylem stronke na ktorej moglibyscie zamieszczac swoje dziela (wasze pomysly na itemki do tibii) adres to : http://www.nowy-swiat-tibi.prv.pl/
Wchodzcie wchodzcie, narazie nic nie ma ale z czasem mam nadzieje ze bedzie. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() OMG... nie startuje się z stroną gdy masz tam 5 grafik !!!
To po pierwsze, a po drugie nie ma to jak gotowy szablon, co? :> w skali 0/10: 2/10 (2 pkt za to, że przynajmiej ładny szablon a nie jakiś szajs domowej roboty ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Wrzuć 2 zł a odpowiem ci ;)
|
![]() Rotfl nawet nie ma forum -,-"
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() forum jest dopiero w budowie, a to nie wystawa tylko moich grafik, wiec mozecie dac swoje, chetnie umieszcze.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Wrzuć 2 zł a odpowiem ci ;)
|
![]() Jeżeli chodzi o grafiki to cieniutkie...ofcors nie uważam sięza artystę ale już łapię armor nie ma ramienników pozatym armor wygląda jak tarcza miecz ma za grube ostzre itp..itd...etc...