|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() Mam pytanko. bym chciał zsolować GS-a ale niewiem czy dam rade
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
|
![]() wiecej niz 200 ci nie wezmie wiec czego sie boisz ze nas sie pytasz ?
![]() ja ci niestety nie powiem ile ci uh zejdzie bo ja nie jestem knightem a tym bardziej na tym lvlu ![]()
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Ten pomysl jest zupelnie nie oplacalny. (zejdzie ci za duzo uhow) Lepiej wbic wyzszy lvl ok 60 i gonic Gs'y z hmm'ami.
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Nie wiem czy z bs wogole zadasz jakies sensowne obrazenia. Z gs zuzyjesz mase uhow. Do zabkolowania gsa sa rekomendowane skile 65+. Ale to i tak w naglych przypadkach. Zeby sensownie je blokowac trzeba miec 80+ full def. Polecam gs i uhy lub full def, hmm i uhy. W obu przypadjach bedzie ciezko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
|
![]() Ostatnio kolega blokował mi GS'a , ja 22 pall wtedy , on 30 knajt. Jego skile około 70/70 , moje skile przemilcze...
![]() Pól bp uhow zużylismy zanim padł , a pomagałem sobie jeszcze hmm'ami... Obrazenia zadawał mu od 50 do około 170 max. Loot - 16 gp. Nie widze sensu zeby isc na solo z GS'em przy tak marnych skilach. Nie wiem czy nawet draga zabijesz z tymi skilami... ![]() Moj kolega draga ledwo drapał... ![]()
19:44 Któś: To prawda ze haknales kolesia zeby miec tyle kasy i takie eq? i ze tego pacca masz tylko dlatego ze tamten koles sie z toba umowil ze kupi ci jak mu oddasz konto? 15:30 You advanced to magic level 15. 16.06.05 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sakazulu
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 164
Skille: 99/95
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Jesli giant spidera solo to tylko z gsa a nie bs i tarcza.... jest to calkowicie nieoplacalne...no ale coz 1 probuj ... gs to bestia mocna i leje 150+ no i czasem 200+ mysle ze z 12+ uh i zabijesz gsa
![]() Ps. Powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Jak już tak baaardzo chcesz to tylko z GiantSword'em , full atak - jak z runami to dobrym pomysłem byłoby gdybyś mu po dupe Energy Field's podłożył i z HMM dodatkowo.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() szczerze niewiem czego ja sie balem. GS to wedlug mnie slaby potworek bo zeszlo mi tylko na 3 GS-y bp of uh i bp of hmm. a zjerzdzal mnie oczywiscie około 50. raz tylko walnol mnie po 112 ale to juz byl max. niewalilem go ze sworda tylko wziolem bs-a i demon shielda i full deff
![]() Ostatnio edytowany przez ziomal 3 - 12-04-2005 o 14:04. |
![]() |
![]() |