![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Wyslalam do carlin 3 k parcelem dobrze wpisalam wszystko sprawdzilam ponad 100 razy jak nie wiecej a do Carlin nie doszlo i mi tez zniknelo !! Parcels thief? Ludzie co sie dzieje pRosze Powiedzcie o Co chodzi ?
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() a wysyłałeś kiedyś już parcela??
to zgłoście to do gm może coś dostaniecie ![]() Ostatnio edytowany przez gryzzly - 29-03-2005 o 08:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() To ty masz się fajnie, bo ja kiedyś wysyłałem bohy, golden arm i około 30k z sorca do knighta i też nie doszło, i też chyba dobrze wpisałem !!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
![]() |
![]() Hmmm, moi qmple tez mieli podobne przypadki. Osobiscie tego nie doswiadczylem ale proponuje zglosic to do GMa lub Tutora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Hehe ale 107 lvl mi pozyczyl te 3 k i kupialm czar sd;]
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() Zeby wyslac wiadomosc do gm to klikasz ctrl+r
i pojawia sie okno wpisujesz tam CALA WIADOMOSC bez najpierw hi i tede poprostu np jak na kogos scarzysz ze uzywa MC ^^ to walisz np Slayer kupa use MC... i taki etam mam nadzieje ze pomoglem |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Mi tam tez kiedys kasa nie doszla =/
A co do tego hmma 5x - ja bym takiego buga nie zglaszal... ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() Rowniez slyszalem takie przypadki, kiedys podeslalem koledze bp uh'y ktroy zkeomie nie doszedl - ale czy na pewno?...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chciałem tylko powiedzieć że kiedy byliśmy z qmplem na guardach w kopalniach (bloker 26 lvl <qmpel ,shoter 22 pally <ja
![]() ja wrzuciłem go do dzióry do której właśnie mieliśmy wchodzić ( resp 4 guardów ) a tu <zonk> PATRZYMY niema loota niegdzie parcel wyparował ;p <moge się mylić ale czy guardy zjadają parcele?> lul jak tak to jestem nOObkiem loot byl warty jakieś 2k
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny gracz
Imię: eigo rider
Profesja: Knight
Świat: Danubia
Poziom: 10
Poziom mag.: 1
|
![]() Kiedyś sobie lootowałem na minosach no i ??!! kopie kopie a tu zonk zniknoł : waga 10000 wartość około 10 K a wiecie gdzie tu największy bajer !!!!
Że znalazłem ten loot kilka minut później w innym miejscu... CO tu się dzieje ... nikt go nieodkopał bo kumpel szedł z pżodu niepomyliłem worki bo non stop dożucałem żeczy z ziemi ![]() a tak dla ciekawostki kiedyś kopałem loota wartość około 20 K --.-- jak sie domyślacie niedokopałem jakies...... dziw** na 8 LvL mi kolo depo jumneły ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() ja sie z takim czyms tez raz spodkalem ...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Apropo bugów to raz poszedłem do mojego RL kumpla i on zalogował się na swojego druida, bo wcześniej wysłał swoim Knightem do niego kase na 20 bp blanków. Wziął kase i poszedł do sklepu po runy wziął jednego w łapę i powiedział "Adura Vita" i nagle oprócz tego 1 runa wszystkie 20bp czystych zamieniło się mu w UHy.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Płock
|
![]() Ej o co chodzi z tym kopaniem loota ( i gdzie mozna take coś wykopać) ok. 10k ????
Ostatnio edytowany przez Sir Rafiki - 02-04-2005 o 17:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() Mi na szczescie zaden listonosz nie zawinal parcela (
![]() Apropo tego niekonczacego sie hmm to na jakim swiecie grasz?? Chetnie kupie ![]() ps. Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
re: UP Ja też w to nie uwierze. re: 5x Hmm Szczęściara ! re: Zjadanie parcela Potwory niektóre, przesuwają parcele, skrzynki itp, jeśli nie mają możliwości przesunięcia (np.ciasny korytarz), to ten parcel czy skrzynka znikają. Ostatnio edytowany przez Berials - 07-04-2005 o 12:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Eh, mi też kiedyś wcieło parcela. Wysyłałem runy z uhmakera, wszystko było OK, sprawdzałem 10 razy (zawsze tak sprawdzam). I lipa, nie doszło.
Prawdopodobnie jest to spowodowane obciążeniem servera, informacja o parcelu nie dochodzi prawidłowo na servery Tibii. Ale to moje wyobrażenie. -- Cytuj:
Nie ładnie tak kłamać ;d
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
Bo skoro bp blanków, waży 42cap, to 20 tych bp to już lekko ponad 800cap, czyli Druid musiałby mieć jakiś 45~lvl aby tyle unieść (Przyjmująć że był goły), jeszcze jedno mnie ciekawi, dlaczego 40+lvl Druid nie miał kasy na blanki, może retired? Reasumując fakty, nieładnie tak kłamać. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Znalazłem buga, chcialem na knajta wyslac caly dorobek z sorca. Wpisalem dobrze itp. a tu nie wyslalo sie i parcel thief mi zabral. Nie wiem czy to bug, ale ja na pewno wpisalem dobrze (sprawdzalem 2 razy) .
|
![]() |
![]() |